I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Nagrada za „Žensko lice sporta u Zrenjaninu“ na međunarodnom festivalu sportskog filma

Na Međunarodnom festivalu sportskog filma, koji je održan na Zlatiboru, učestvovao je i film“Žensko lice sporta u Zrenjaninu“.

Jovan Marković je uručio priznanje Siniši Onjinu i Stojanki Lekić

Autori filma su Stojanka Lekić i Siniša Onjin, uz podršku Dušana Udickog i Đule Feldešija. U izuzetnoj konkurenciji 42 filma iz 22 zemlje, ovaj film je dobio Posebno priznanje, koje je autorima Stojanki Lekić i Siniši Onjinu, uručio Jovan Marković, poznati scenarista i producent.

– Hvala organizatorima festivala na pozivu. Hvala našim sportiskinjama, jer bez njih ne bi bilo ni filma, zahvaljujemo se svima, koji su na bilo koji način pomogli da snimimo film – kaže Stojanka Lekić za Ilovezrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

– Na Međunarodnom festivalu sportskog filma, koji je održan na Zlatiboru imala sam veliku čast da dodelim jedno od pet velikih priznanja za životno delo i to Gojku Mitiću, srpskom reditelju, glumcu i kaskaderu, koji živi i radi u Berlinu, a proslavio se igrajući Indijance u nemačkim filmovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Stojanka Lekić i Siniša Onjin

Priznanje za životno delo je dobio zrenjaninski rvač, Branislav Simić, nosilac olimpijske medalje iz Tokija 1964. godine.

– Naš film je bio povod da se grad Zrenjanin predstavi kao grad sporta i tom prilikom je Zrenjaninu dodeljena specijalna nagrada za izuzetne rezultate u sportu i kulturi, koju mi je uručio Arsen Đurić, potpredsednik opštine Čajetina – dodala je Lekićeva.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh