I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Na Uskršnjem turniru 100 mačevalaca iz 5 zemalja

Uskršnji turnir za pionire u floretu i maču održava se u nedelju u Hali sportova. Takmičenje tradicionalno organizuje MK Omladinac, a početak je zakazan u 9 časova.

macevanje

Očekuje se dolazak preko 100 takmičara iz svih domaćih klubova, zatim iz Mađarske, Hrvatske, Makedonije, Grčke i Rumunije.

Plakat Uskrsnji turnir 2014

PerSu marketi

 – Uskršnji turnir za mlađe uzrasne kategorije organizujemo već 7 godina za redom i ove godine će biti najmasovnije izdanje, s obzirom da se prijavilo preko 100 takmičara iz 5 zemalja. Tradicija koju ima mačevalački sport u našem gradu, kao i veliki broj uspešno organizovanih takmičenja u prethodnom periodu, čini Zrenjanin više nego prepoznatljivim na mačevalačkoj mapi Evrope i Sveta. Ovoliki broj učesnika i jeste dokaz ove činjenice.

Pored organizacionog aspekta samog takmičenja, mačevaoci su uvek bili sjajni domaćini. Takođe, uvek se potrude da gostima pruže priliku da osete duh našeg grada.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Evropski kup za kadete u septembru mesecu i Uskršnji turnir s proleća, godišnje svake godine dovedu u naš grad više od 300 gostiju iz inostranstva. Mislim da su ovakve manifestacije, pored konkretnog ekonomskog momenta, najbolje za promociju našeg grada i naše sredine – istakao je trener MK Omladinac, Petar Medarević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh