I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Na Paraolimpijskim igrama u Japanu učestvuje troje sportista iz Zrenjanina

Na Paraolimpijadi u Tokiju učestvovaće i troje sportista iz Zrenjanina – plivačica Katarina Draganov Čordaš, stonoteniser Goran Perlić i strelac Laslo Šuranji. 

Na Paraolimpijskim igrama debituje plivačica iz Zrenjanina, Katarina Draganov Čordaš. Članica je PK Proleter, a za Tokio se pripremala u Austriji, gde trenutno živi.

– Paraolimpijda počinje 24. avgusta, a ja dan posle otvaranja, 25. avgusta, plivam 100 m leđno i 2, septembra plivam 50 m leđno. Odlično se osećam. U Tokio idem bez ikakvog pritiska. Želim što bolji rezultat da postignem, pa ako to bude dovoljno za finale, ja ću zaista biti prezadovoljna – istakla je Katarina Draganov Čordaš.

I Taxi Zrenjanin

Katarina Draganov Čordaš

Stonoteniser Goran Perlić je vlasnik tri medalje sa prvenstava Evrope, a učestvovao je na prethodnim Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine. Član je stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom K2.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Osećam se spremnim za početak takmičenja na Paraolimpijadi, ali se već osećam i kao pobednik, samim tim što sam se plasirao u Tokio. Prioritet je da tamo budem zdrav i da ne budem pozitivan na koronu. Pružiću svoj maksimum tamo, a da li mogu da stignem do medalje, to zavisi i od mnogo drugih faktora.

Goran Perlić je trenutno deveti na Svetskoj rang listi.

– Igrači ispred mene su nešto fizički zdraviji od mene. Ipak, sve njih sam već pobeđivao, ali sam i gubio na nekim takmičenjima od njih. Zavisiće dosta i od sreće – rekao je Goran Perlić.

Strelac Laslo Šuranji je na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio zlato i bronzu. Član je Streljačkog kluba Olimp iz Zrenjanina.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh