I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Na golu Ivica Kralj – uključite se u akciju „Penal za život“

Svi Zrenjaninci imaće danas priliku da učestvuju u humanitarnoj akciji „Penal za život“, u kojoj mogu šutirati penale poznatim golmanima i za to donirati sredstva u humanitarne svrhe i tako pomoći Fond za pomoć pri lečenju dece koji je pokrenula Humanitarna organizacija “Zajedno za život” koja organizuje ovu akciju.

Na Gradskom Trgu u Zrenjaninu biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije „Zajedno za život koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja. Akcije će se odigrati sa početkom od 19h, a u slučaju lošeg vremena, događaj će se odigrati u “Kristalnoj dvorani”.

Među stativama će se naći naši poznati golmani, a jedan od njih biće i Ivica Kralj, nekadašnji reprezentativac I golman koji je uveo Partizan prvi put u Ligu šampiona.

PerSu marketi

– Drago mi je što se još jednom vraćam iz fudbalske penzije I to zbog ovakve sjajne akcije, pozivam sve Zrenjanince da dođu u što većem broju i pomognu humanitarnu akciju, ali i da se uvere u to da sam i dalje u formi što se tiče branjenja penala. Čekam ih na golu spreman – šaljivo je prokomentarisao Kralj.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Mnogi drugi poznati Zrenjaninci koji su ostavili traga u srpskom I evropskom fudbalu biće gosti i promoteri ove akcije, tako da će posetioci imati prilike da se druže I sa Darkom Kovačevićem, Zoranom Bambijem Tošićem, Nenadom Mirosavljevićem, ali I Nenadom “Piksijem” Kovačevićem koji će takođe šutirati humanitarne penale danas u Zrenjaninu.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem priloga u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima. Više informacija možete pronaći na sajtu Humanitarne organizacije – www.zajednozazivot.rs

Takođe, možete poslati I humanitarni SMS na broj 8495 ili donirati sredstva i uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci:

205-250438-39

Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:

0070800047526

IBAN broj: RS35205007080004752637

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh