I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Na „Danu bejzbola“ nagrađeni najbolji članovi Bečkereka

Bejzbol i softbol klub Bečkerek iz Zrenjanina je sumirao još jednu uspešnu sezonu u bejzbolu.

Dan bejzbola 2

Druženje nazvano “Dan bejzbola Zrenjanin – sezona 2015“, a održano je u subotu 13. februara, u sali MZ “Žarko Zrenjanin“. Druženje je okupilo članove kluba, upravu kluba, roditelje i rodbinu.

U prvom delu programa prisutnima su se obratili trener Vladimir Bursać i predsednik kluba Igor Marton. Nakon toga je trener Bursać podsetio sve igrače i roditelje na uspehe kluba u sezoni 2015. godine:

I Taxi Zrenjanin

– seniorska ekipa (sastavljena od 3 seniora i 6 kadeta) je odigrala 3 zvanične prijateljske utakmice sa prvoligašima koje su se bodovale za Prvu ligu Srbije u bejzbolu i ostvarena je 1 pobeda i 2 poraza;

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– kadetska ekipa je osvajanjem “Finalnog turnira U15 Pony lige 3. oktobra u Kragujevcu, postala Šampion Srbije za igrače do 15 godina;

– pionirska ekipa je oktobra osvojila 13.Trofej Beograda, najvredniji turnir u sezoni, a četvrti put u istoriji kluba.

Dan bejzbola 1

Kadeti i pioniri kluba, Ivan Besedeš, Marko Marjanović, Miloš Đukić, Ivan Milin, Danijel Grubić, Andrej Subu, Nikola Dragojlov i Uroš Bursać su kao članovi kadetske i pionirske reprezentacije Srbije u bejzbolu u toku 2015. godine osvojili 3 turnira u zemlji i inostranstvu: Budapest Reds U12 international tournament, 09 – 10.jul 2015, Budimpešta (4 ekipe, 3 zemlje); 18. Međunarodni turnir “Vindi Iso Sport 2015“ ekipa U16 i ekipa U13, 27.08 – 30.08.2015.godine, Varaždin, Hrvatska (8 ekipa, četiri zemlje); Međunarodni “Indoor 2015“ turnir u pionirskom uzrastu (U13, 2003. godište i mlađi), Ljubljana, Slovenija, 19. decembar 2015. (7 ekipa, tri zemlje).

Na taj način kadeti i pioniri BSK “Bečkerek“ su osvojili ukupno 9 medalja na međunarodnim bejzbol turnirima, 8 zlatnih i 1 bronzanu u toku 2015.godine.

Kadetski reprezentativci Marjanović, Đukić i Milin su bili deo tima, koji je uspešno predstavio Srbiju na Kvalifikacionom turniru za prvenstvo Evrope jula meseca u Beogradu (5. mesto od 7 reprezentacija).

Druženje je završeno podelom prigodnih poklona najboljim pojedincima iz kadetske i pionirske ekipe u 2015. godini. Kod kadeta najbolji odbrambeni igrač je Ivan Besedeš, najbolji udarač Miloš Đukić, igrač koji je najviše napredovao Ivan Milin, a najkorisniji igrač ekipe Marko Marjanović. Kod pionira najbolji odbrambeni igrač je Nikola Dragojlov, najbolji udarač Andrej Subu, igrač koji je najviše napredovao Marko Đurić, a najkorisniji igrač ekipe Danijel Grubić.

Bejzbol Ekipa Bečkereka

Ovom prilikom je istaknuta veoma dobra saradnja sa Fudbalskim klubom Banat – Bagljaš. Na njihovom stadionu kod Bolnice na Bagljašu se održavaju i treninzi BK Bečkerek, u periodu od aprila do novembra. Klub ima odličnu saradnju i sa OŠ “Petar Petrović Njegoš“, gde se u fiskulturnoj sali treninzi održavaju tokom zimskog perioda, kao i sa FK Gradnulica. na čijem terenu se organizuju letnje utakmice i turniri.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh