I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Na atletskoj stazi u Karađorevom parku nastupili budući šampioni (FOTO)

Na atletskoj stazi na stadionu u Karađorđevom parku održano je takmičenje pod imenom „Brzinom do zvezda“, takmičenje u sprintu na 50 metara za dečake i devojčice osnovnoškolskog uzrasta (1. do 4. razred) pod okriljem Srpskog atletskog saveza.

Domaćin takmičenja bio je AK Proleter. Nastupile su devojčice i dečaci iz osnovnih škola sa teritorije Zrenjanina. Najbolji u konkurenciji dečaka bio je Dušan Kovačević iz OŠ „Đura Jakšić IV razred.

U finalnoj grupi od njih osmorice koji će predstavljati Zrenjanin na završnom takmičenju u Beogradu nastupili su i Jovan Kecić OŠ „Žarko Zrenjanin“, Ivan Lagundžija OŠ „Petar Pterović Njegoš“, Aleksandar Kovački OŠ „2. Oktobar“, Aleksa Vucelja OŠ „Dr Jovan Cvijić“, Aleksandar Atanacković OŠ „Žarko Zrenjanin“, Andrija Petrov OŠ „Žarko Zrenjain“ i  Maksim Grubanov OŠ „Žarko Zrenjanin“.

I Taxi Zrenjanin

U konkurenciji devojčica najbrža je bila Tamara Vukov učenica IV razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uz nju grad Zrenjanin predstavljaće i sedam finalistkinja: Maša Vasiljević OŠ „Petar Petrovič Njegoš“, Mina Kovač OŠ „Đura Jakšić“, Katarina Ćurčin OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, Marija Popetru OŠ „Žarko Zrenjanin“, Dunja Nešić OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Darija Gordić OŠ „Dr Jovan Cvijić“ i Jelena Ivanović OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Ovaj projekat koji je ponovo pokrenut posle pauze od deset godina nastao je  sa željom da se podigne svest dece o važnosti fizičke aktivnosti, sticanju zdravih navika , obrazovanju, porodici, igri i srećnom i zdravom odrastanju.

Primarna aktivnost projekta odnosi se na organizaciju mini-trka za decu na 30 ili 60 m gde se afirmiše brzina, pripadnost svom okruženju, timu. Želimo da podstaknemo najuspešniju decu da pozitivno utiču na svoje drugare, da stvore  zdravu i realnu sliku života. Na kraju krajeva da se bave sportom nebitno kojim ali da se bave – kaže Nemanja Ilić menadžer SAS-a.

Deca su dodatno  motivisana i dodatnim programima kao i nagradama.  Kompanija Telenor obezbedila je  izuzetno vredne nagrade za najuspešnije učesnike kako pojedinačno tako i za škole (mobilne telefone, ajpode, televizore, laptopove, kampove za 32 najuspešnijih u finalu, letovanja za porodice šampiona, put na miting Dijamantske lige za pobednike ovog ciklusa…)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh