I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Na Adi Ciganliji održano prvenstvo Srbije u veslanju

Prvenstvo Srbije u veslanju, najjače domaće takmičenju u ovoj godini, održano je proteklog vikenda na Savskom jezeru u Beogradu.

Jovana Arsic

Posle mnogo neizvesnih i kvalitetnih trka u dva dana na Adi Ciganliji, Partizan je prvenstvo, koje je po broju učesnika bilo najmasovnije u istoriji ovog takmičenja (232 posade), završio kao najuspešniji klub sa ukupnim skorom od 19 medalja, sedam zlatnih, devet srebrnih i tri bronzane. Drugo mesto u ukupnom plasmanu pripalo je Čurugu, koji je osvojio šest zlatnih i po dve srebrne i bronzane, dok je treće po uspešnosti sa ukupno 10 odličja – šest zlatnih, jednom srebrnom i tri bronzane bilo Smederevo.

VK Zrenex je osvojio dve medaje. U kombinaciji sa Zvezdom, Ana Milinković, Svetlana Ristin i Jovana Arsić su osvojile bronzu u osmercu. Jovana Arsić i Ana Milinković su u kombinaciji sa veslačicama Zvezde osvojile srebro u četvercu. U dubl skulu su za Zrenex veslale Jovana Arsić i Svetlana Ristin, koja se vratila posle 9 meseci pauze, a prošle su četvrte kroz cilj.

PerSu marketi

VK Begej je osvojio jednu medalju. Relja Mihić je bio treći u skifu za pionire.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh