I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Velika nagrada Zrenjanina: Moto trke u zoni „Ečka – Jugoistok“

Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije i klub „Petrovgrad“ iz Zrenjanjina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja, a pod pokroviteljstvom grada Zrenjanjina, organizuju takmičenje pod nazivom „Velika nagrada Zrenjanina“ .

Detalj sa prošlogodišnje moto – trke u Zrenjaninu

Moto trka će se održati u subotu i nedelju 15. i 16. septembra 2018, na stazi „Industrijska zona Jugoistok Zrenjanin“. Svečanom otvaranju će prisustvovati gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, pomoćnik predesednika AMSS za moto sport Božidar Mihailović, generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev i predsednik kluba Petrovgrad Dragan Gudžev, koji će ujedno i otvoriti ovaj tradicionalni moto spektakl.

Tim povodom je u Gradske kuće održana je konferencija za novinare, povodom moto trke “Nagrada Zrenjanina”, koja će se u našem gradu voziti u subotu i nedelju, 15. i 16. septembra, na licenciranoj stazi “Jugoistok – Ečka”, koja se nalazi u okviru industrijske zone.

I Taxi Zrenjanin

Gledaoci će moći u subotu i u nedelju da uživaju u nadmetanju najboljih motociklista u Srbiji. Voziće se discipline motoklasik, supermoto, road race i kategorija 125SP.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Zrenjanin ima dugu tradiciju motociklizma, od 1976. godine. Prošle godine smo dobili licencu za stazu u industrijskoj zoni “Jugoistok – Ečka“. Na taj način promovišemo industrijsku zonu i njene potencijale, a koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su dali nesebičnu podršku u organizaciji, pre svega javnim ustanovama i preduzećima koji su dali svoj doprinos i tehničku podršku – istakao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Simo Salapura.

Novinarima se na konferenciji obratio i pomoćnik predsednika Auto- moto Saveza Srbije za moto sport Božidar Mihailović, koji je upoznao prisutne sa karakteristikama staze duge 3.000 metara, najavivši preko pedeset takmičara koji će voziti ovu trku u disciplinama „Moto klasik“ i „Road racing“ u kategoriji 125, koje će se bodovati za nacionalni i balkanski šampionat.

Simo Salapura, Darko Todorov Frajta i Dragan Gudžev

– Takmičenje koje nas predstojećeg vikenda očekuje u Zrenjaninu je poslednje u ovoj takmičarskoj sezoni i to daje dodatnu atraktivnost događaju. Prisustvovaćemo najvećoj borbi za bodove, gde se određuju titule šampiona u tekućoj godini. Očekujem da će sve proteći u najboljem redu i koristim ovu priliku da se još jednom zahvalim Gradu Zrenjaninu i svim vašim javnim službama na nesebičnoj pomoći i operativnosti koju ste pokazali, a sve u cilju da 15. i 16. Septembar protekne u znaku pravog moto spektakla – rekao je Mihailović.

Pres konferenciji su prisustvovali i Dragan Gudžev, predsednik moto kluba Petrovgrad, kao i jedan od najpoznatijih zrenjaninskih motociklista Darko Todorov  – Frajta. 

RASPORED

INDUSTRIJSKA ZONA EČKA – JUGOISTOK

Subota, 15. septembar

10,00 Trening

14,00 Svečano otvaranje

14,30 Trke

Nedelja, 16. septembar

9,00 Trening

11,30 Trke

13,35 Supermoto

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh