I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Super moto – trka, vožnja bicikla ili pešačenje?

Za vikend nas očekuju veoma uzbudljivi sportski događaji, a iz Sportskog saveza grada Zrenjanina stiže poziv Zrenjanincima da svojim prisustvom uveličaju, navijaju ili učestvuju u različitim sadržajima, koji su prpremljeni za sve posetioce.

MOTO TRKA – VELIKA NAGRADA ZRENJANINA

Moto – trka, koja će se održati u industrijskoj zoni “Jugoistok” u subotu i u nedelju je trka koja se boduje i za nacionalni i za balkanski šampionat i očekuje se učešće takmičara iz najmanje pet zemalja. U subotu, 16.09.1017. će se od 10 časova održati prvi trening, a trke će taj dan krenuti od 14.30 časova. U nedelju, 17.09.2017. nas isto očekuje trening od 10 časova, a trke će početi u 13 časova.

MEĐUNARODNA BICIKLISTIČKA TRKA KROZ VOJVODINU

Međunarodna biciklistička trka “Kroz Vojvodinu” jedna je od najznačajnijih ovogodišnjih manifestacija čiji je pokrovitelj Pokrajinska vlada i sportski događaj od posebnog interesa za Pokrajinu. Zrenjanin će biti utog događaja, jer će ugostiti bicikliste iz osam zemalja tokom sva tri dana trajanja trke – u petak je u našem gradu cilj prve etape, u subotu se vozi kružna druga etapa, sa startom i ciljem u Zrenjaninu, a u nedelju iz Zrenjanina startuje poslednja, treća etapa. Start trke “Kroz Vojvodinu” je u petak, 15. septembra, u 13 časova, iz Novog Sada, a cilj prve etape u centru Zrenjanina, ispred Gradske kuće, oko 17 časova.

I Taxi Zrenjanin

Program za subotu 16.09.2017.

10:30h Bike expo
Izložba 121 Godina biciklizma u Zrenjaninu
12:00h Start II Etape Trke kroz Vojvodinu
12:30h Nastup DJ Gaga
13:00h Flat ride BMX Vik, Mire, Toma
14:00h Promo vožnje Trg Slobode-Cara Dušana-Obilaznica-Aviv-Trg Slobode
15:30h Poligon spretnosti i Puž trka za najmlađe
16:15h Finiš II Etape kroz Vojvodinu
18:15h Organizovani odlazak na Noćni izazov na Fruškoj gori
Propratni sadržaji:
DR Feelgood feeding zona za sve učesnike Biciklijade 2017
Otvoren konkurs za najbolju fotografiju Bicilijade 2017
Obeležavanje 15 godina od osnivanja BK Cyclemania

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

DAN PEŠAČENJA

“Dan pešačenja u Srbiji” biće u Zrenjaninu obeležen jedinstvenom pešačkom turom manje poznatim delovima grada, kao i manifestacijom u “Aviv Parku”. Pešačka tura, na koju organizatori pozivaju sve naše zainteresovane sugrađane, počinje u subotu, u 8.30 časova, sa Žitnog trga. Grupa će se organizovano kretati preko pešačkog mosta, desnom obalom Begeja i Ulicom majora Gavrilovića (naselje “Berbersko”), potom parkom u naselju “Putnikovo”, ulicama Franje Kluza, Igmanskom i Baštenskom, do spomen-obeležja u vinogradu Žarka Turinskog, gde je doneta odluka o pokretanju ustanka u gradu u Drugom svetskom ratu. Odatle se tura nastavlja stazom na gradskoj periferiji, severno do “Aviv Parka”, gde je predviđen dolazak do 11.00 časova.

Ukupna dužina trase je 6 kilometara, a organizatori i preporučuju učesnicima da ponesu sendvič, slatkiš, flašicu vode i adekvatno se opreme za pešačenje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh