I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Momir Rnić odlazi iz Proletera, trenersku palicu preuzeo Zoltan Ivanica

Nedavno je došlo do promene na čelu uprave Rukometnog kluba Proleter, a uoči početka priprema za nastavak sezone, Momir Rnić je podneo ostavku na funkciju šefa stručnog štaba.

Momir Rnić

– Moje ambicije su bile vezane za plasman u elitni rang. To se nije poklopilo sa planovima nove uprave, koja smatra da je to teško izvesti, što u potpunosti razumem. U sklopu moje ličnosti je da uvek stremim ka najvišim ciljevima i zato sam odlučio da podnesem ostavku i prepustim mesto nekom mlađem treneru. Tu vest je sa velikom radošću primila moja porodica. Zbog rukometa sam mnogo toga žrtvovao, a sada ću konačno imati više slobodnog vremena – rekao je Momir Rnić, koji je nedavno odbio ponudu novosadske Vojvodine, a potom i Kikinde.

Branko Tomić

I Taxi Zrenjanin

Sport u Zrenjaninu: ODLASCI IGRAČA

Klub je napustio i Miljan Erić (Novi Pazar), a odlazak su najavili i Branko Tomić i Marko Trninić, za koje je zainteresovana Metaloplastika. Na taj način bi ekipa ostala bez trojice ključnih igrača.

Trenersku palicu je preuzeo dosadašnji trener i osnivač ORK Zrenjanin, Zoltan Ivanica. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Akcenat će biti da se pruži šansa mladim igračima, kao i na oživljavanju rukometnih centara poput Sečnja i Jaše Tomića. U radu će mi pomagati Srđan Veljković. Tehnički rukovodilac prve ekipe i koordinator mlađih kategorija je Aleksandar Đurišić, Vladimir Kovačević vodi kadete, Darko Radlinski pionire, a Goran Pekez mlađe pionire – rekao je Zoltan Ivanica.

Sportski direktor kluba je nekadašnji trener i legendarni igrač, Nebojša Jokić.

 

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh