I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Mogao bih da živim u Moskvi, iako mi dve stvari smetaju

Vezista reprezentacije Srbije Zoran Tošić (27) zasluženo je stigao do priznanja našeg najtiražnijeg lista „Sportskog žurnala“, jer je sa CSKA osvojio drugu uzastopnu šampionsku titulu u Rusiji. U dresu reprezentacije Srbije je bio nezamenljiva karika, a sa dva gola najbolji je strelac „orlova“ u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope.

Foto: cskanews.com

Foto: cskanews.com

– Nisam ni pomišljao da ću u nekom izboru za 2014. da pobedim  – rekao je Tošić na početku razgovora.

Odlične igre u celoj godini u dresu CSKA, u prvenstvu Rusije i Ligi šampiona i osvojeni trofeji, bili su argumenti koji su presudili.

I Taxi Zrenjanin

– Kad pogledam malo bolje i trezvenije moram priznati da je ovo stvarno bila najbolja sezona u mojoj karijeri. Ipak, u Srbiji imamo dosta igrača koji zaslužuju da budu na mom mestu, ne želim da ih imenujem da ne bih nekoga zaboravio, ali ponavljam ovo je velika čast za mene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Već pet godina ste u Moskvi i sigurno ste uspeli da se naviknete na život u glavnom gradu Rusije?

– Prve dve godine bilo jako teško, ali kako prolazi vreme sada sam se odomaćio. Mislim da bih mogao ovde da ostanem da živim i kad završim igračku karijeru, iako postoje dve stvari na koje nikako ne mogu da se naviknem.

Da li ćete nam otkriti šta je to?

– Prvo, to su baš jake i duge zime koje vladaju u Rusiji. Najgori period je od početka novembra, pa do kraja februara. Upravo zbog toga i imamo toliko dugu pauzu u prvenstvu. Eto pre mesec smo igrali protiv Urala i tada je već temperatura bila – 20.

Koja je druga stvar na koju nikako da se naviknete?

– Velike gužve. Moskva je višemilionski grad i to je najveći problem, koji nikako ne može da se reši. Sva sreća pa sam pre dve godine dobio kuću koja se nalazi blizu trening centra, pa mi je potrebno pet minuta da dođem na trening – kaže Tošić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh