I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

MMA spektakl ponovo u Zrenjaninu, navijamo za Tomislava Milića (VIDEO)

MMA spektakl SBC REVENGE je prvi put održan u Kristalnoj dvorani 2019. godine, a Zrenjaninci će ponovo moći da uživaju u vrhunskim borbama u oktagonu u subotu, 16. oktobra, sa početkom u 20 časova.

TOMISLAV MILIĆ VS ADRIAN RADOVANOVIĆ

U Kristalnoj dvorani ćemo imati priliku da gledamo zanimljiv MMA okršaj između dva srpska borca. Mladi udarač iz Žitišta, sa iskustvom u boksu i kik – boksu, Tomislav Milić, još jednom ulazi u MMA borilište, ponovo pred svojom domaćom publikom, u Zrenjaninu.

U pohodu na drugu profesionalnu pobedu u drugom nastupu po profesionalnim MMA pravilima, Tomislav će odmeriti snage sa beskompromisnim borcem iz Subotice, koji ne bira i ne odbija protivnike, Adrianom Radovanovićem. Adrian će imati priliku da stigne do važnog trijumfa protiv mladog i talentovanog Miića, i verujemo da nas očekuje beskompromisna borba!

I Taxi Zrenjanin

OGNJEN DIMIĆ VS ARTUR LEMOS

Jedan od omiljenih mladih udarača sa naše MMA scene, Ognjen Dimić, vraća se u SBC Revenge oktagon, ovog puta protiv opasnog protivnika iz Angole, Artura Lemosa.
Mladi borac iz Sombora, koji iza sebe uvek ima atraktivne i beskompromisne nastupe, na putu ka petom profesionalnom trijumfu, imaće verovatno najveći ispit karijere u opasnom profesionalcu iz Angole, koji živi i trenira u Portugalu, Artur Lemos, bivši ACB i M-1 borac.
Lemos je dosta iskusniji borac od Dimića, po prvi put nastupa pod SBC Revenge banerom, gde će pokušati da eventualnom desetom profi pobedom, protiv mladog i talentovanog srpskog borca, na prestižnoj SBC Revenge MMA pozornici, stigne do važnog profesionalnog trijumfa koji bi mu otvorio vrata za nove nastupe na najvećim svetskim borilištima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Očekuje nas odličan duel 16. oktobra u Zrenjaninu…duel u kojem i jedan i drugi borac imaju priliku za važnu internacionalnu pobedu koja bi njihovu karijeru na medjunarodnoj sceni usmerila ka najvišim mogućim ciljevima.

KIRIL TROPININ VS MAX LIMA „MAGNUM“

Ruski borac sa srpskom adresom, Kirill Tropinin, odmeriće snage sa brazilskim profesionalcem koji živi i trenira u Portugalu, Maxom Limom.

Mladi ruski borac koji predstavlja Secutor akademiju iz Beograda imaće jedan od najvećih ispita karijere protiv iskusnog Brazilca. Tropinin će pokušati da stigne do petof profi trijumfa protiv iskusnijeg Brazilca, koji će na SBC 36 Revenge manifestaciji tražiti dvanaestu pobedu u karijeri! Očekuje nas veoma zanimljiv internacionalni MMA duel, koji će dodatno uveličati sportski spektakl koji je pred nama.

PREDRAG BOGDANOVIĆ VS SLAVOLJUB „MITKE“ MITIĆ

Dva srpska borca srešće se u sredini SBC Revenge oktagona – neporaženi ratnik iz novosadskog Family Fight Teama, najveći potencijal srpskog MMA sporta, Predrag Bogdanović, i dokazani beskompromisni borac dobro poznat ljubiteljima domaće MMA scene, iz Free Fighters Gyma iz Novog Sada, Slavoljub „Mitke“ Mitić!

Bogdanović, sa osam uzastopnih trijumfa iza sebe, spreman je za novi izazov protiv prekaljenog borca i sugradjanina u Mitiću, koji je pred najvećim izazovom karijere, u momentu u kom bi pobeda nad neporaženim mladim Bogdanovićem donela medjunarodno priznanje koje bi Mitićevu karijeru, sa eventualnim desetim profi trijumfom, usmerilo ka najvišim ciljevima. Sa druge strane, nastavak pobedničkog niza i pobeda nad još jednim iskusnim i kvalitetnim protivnikom, Predragu Bogdanoviću, donela bi mnogo, na njegovom putu ka najvećim svetskim pozornicama.

STEFAN NEGUCIĆ VS AKBAR GADZHIEKPEROV

Fenomenalni srpsko-ruski duel rezervisan je za internacionalni borilački spektakl SBC 36 Revenge koji se 16. oktobra održava u Zrenjaninu, a snage će odmeriti Stefan Negucić iz Srbije i Akbar Gadzhiekperov iz Rusije!
Neporaženi srpski profesionalac iz beogradskog Secutora spreman je za novi izazov, u potrazi za jedanaestim uzastopnim trijumfom u karijeri, ovog puta protiv još jednog renomiranog protivnika, Akbara Gadzhiekperova, koji će pokušati da stigne do dvanaeste profesionalne pobede, kojom bi istakao svoje ime u najvišim svetskim MMA krugovima, i tako zaustavio uspon neporaženog srpskog borca, koji je već na putu ka svetskoj eliti.

ANANIAS VS ALIEV

Očekuje nas borba dva ratnika, iz Brazila i Rusije – za titulu najboljeg! I brazilski i ruski ratnik imaju iza sebe impresivne nastupe u SBC Revenge oktagonu i u Zrenjaninu će imati priliku da ukrste rukavice – njihov meč izazvao je ogromno interesovanje na društvenim mrežama, i svi sa nestrpljenjem očekuju ovaj šampionski okršaj!

Lucas Ananias, profesionalac iz Brazila i predstavnik čuvene Nova Uniao akademije, sa 12 profesionalnih pobeda u karijeri, spreman je za novo gostovanje u Srbiji i najveći ispit dosadašnje karijere, protiv neporaženog ruskog talenta iz Dagestana, koji je je u svom skorašnjem SBC Revenge nastupu ekspresno slavio protiv Alexa Ribeira, i tako stigao do šestog uzastopnog trijumfa u karijeri.

NEMANJA UVERIĆ VS MAIQUEL „BIG RIG“ FALCAO

16. oktobar u Zrenjaninu donosi nam vrhunski sportski spektakl SBC 36 Revenge i jednu od internacionalnih borbi koju svaki ljubitelj MMA sporta sa nestrpljenjem očekuje – duel eksplozivnog srpskog udarača iz Subotice, Nemanje Uverića, koji se ponovo vraća u SBC Revenge oktagon u potrazi za jedanaestim profi trijumfom, i takodje u najvećem ispitu dosadašnje karijere, protiv legende sporta, bivšeg SBC šampiona u poluteškoj kategoriji, nekadašnjeg UFC i Bellator borca, Maiquela „Big Rig“ Falcao.

ULAZ 100 DINARA – ZA HUMANITARNE SVRHE

SBC REVENGE će se svojom internacionalnom MMA manifestacijom 16. oktobra priključiti humanitarnoj akciji „Sportom za bolje sutra“ u organizaciji Grada Zrenjanina – za kupljenu kartu za MMA turnir „SBC 36 REVENGE“, u simboličnoj vrednosti od 100 dinara, svaki posetilac učestvovaće u ovom plemenitom projektu – kompletan iznos namenjen je za ovu veliku humanitarnu akciju.

Humanitarna akcija pod nazivom ,,Sportom za bolje sutra’’ ima za cilj da se na sportskim gradskim manifestacijama prikupljaju prilozi za decu i omladinu, u stanju socijalne potrebe. Prikupljena sredstava namenjena su za obrazovanje, unapređenje uslova života za mlade, kao i za njihovo bavljenje sportom.

Podsetimo se i kako je izgledao MMA spektakl u Kristalnoj dvorani pre tačno dve godine:

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh