I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Mladost Bambi šampion Područne lige

Mladost Bambi je osvojio šampionsku titulu u Područnoj ligi, a pored kluba iz Lukićeva, u višem rangu sledeće sezone će igrati i Radnički iz Sutjeske, kao drugoplasirani tim.

FK Mladost Bambi

Klub iz Lukićeva igraće u četvrtom rangu posle šest godina. Očekuje se da će ovaj klub velike tradicije u zrenjaninskom regionu uspešno nastupiti u Banatskoj ligi.

– Očekivali smo prvo mesto, ali nije bilo nimalo lako stići do cilja. Tri ekipe su se do poslednjeg kola borile za vrh tabele, odnosno prva dva mesta koja vode u viši rang. Što se nas tiče, odlučujuća je bila utakmica u Perlezu, koju smo u pretposlednjem kolu dobili sa 3:0. Sledeće sezone ćemo biti članovi Vojvođanske lige – Istok. Plan je da dovedemo par iskusnih igrača, ali i da pružimo šansu momcima iz generacije 1997, koji su do sada nastupali za naš kadetski tim – rekao je trener FK Mladost Bambi, Dušan Tanasić.

Fordomanija
Veliki trenerski uspeh: Dušan Tanasić

Veliki trenerski uspeh: Dušan Tanasić

Rezultati 30. kola:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radnički (S) – Krajina 2:1, Borac (A) – Vojvodina (NM) 2:0, Begej – Zadrugar 1:2, Potisje – Radnički (Z) 2:3, Rusanda – Naftagas (E) 2:3, Crvena zvezda (VS) – Vojvodina 1928 2:0, Mladost Bambi – Omladinac (RT) 6:4, Jedinstvo – Vojvodina (B) 6:5.

Konačni poredak:

Mladost Bambi (Lukićevo) 63, Radnički (Sutjeska) 61, Vojvodina 1928 (Perlez) 58, Naftagas (Elemir) 48, Crvena zvezda (Vojvoda Stepa) 43, Vojvodina (Bašaid) 42, Krajina (Krajišnik) 42, Vojvodina (Novo Miloševo) 42, Omladinac (Ravni Topolovac) 40, Begej (Žitište) 40, Radnički (Zrenjanin) 39, Borac (Alakesandrovo) 39, Zadrugar (Lazarevo) 38, Jedinstvo (Bočar) 37, Potisje (Knićanin) 31, Rusanda (Melenci) 18 bodova. Mladost Bambi i Radnički (S) plasirali su se u Banatsku ligu. Status su izgubili Rusanda, Potisje i Jedinstvo (B). Iz VFL Istok dospeo je Bilećanin. Novi članovi Područne ligeiz nižeg ranga su Mladost (Banatski Despotovac), Radnički Ratar (Jaša Tomić), ŽAK (Kikinda) i Napredak (Čestereg)

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh