I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Mirko Vučurević: Partizan nam duguje 750.000 evra za Bambija

Mirko VucurevicPrvi čovek FK Banat i generalni sponzor prvoligaša iz Zrenjanina, Mirko Vučurević, danas je na konferenciji za medije govorio o problemima sa kojima se klub suočava zbog neisplaćenih dugovanja od strane FK Partizan. Naime, kada je Zoran Bambi Tošić prešao iz Banata u Partizan, potpisan je ugovor po kojem Banatu pripada deo novca kada Bambi bude otišao u neki inostrani klub. Međutim, Banat deo inostranog kolača još uvek nije dobio.

– Pred Privrednim sudom u Zrenjaninu je u toku više parnica između ofšor kompanije „Frends & fudbal internacional“ iz SAD, agenta Zorana Pavlovića. Kompanija smatra da je FK Banat dužan 750.000 evra, dok mi smatramo da nama oni duguju. Oktobra 2010. godine sud u Zrenjaninu je doneo privremenu meru da Partizan isplati Banatu 548.000 evra, međutim to se još uvek nije dogodilo – kaže Vučurević za Ilovezrenjanin.

Banat se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji i taj novac je preko potreban za dovođenje pojačanja, kako klub ne bi ispao iz saveznog ranga. Ako bi se to dogodilo, Banat bi prema ugovoru mogao da izgubi i pravo korišćenja stadiona u Karađorđevom parku.

– Bez obzira na sve, Banat neće propasti. Ipak, moramo da dobijemo tih 750.000 evra, kako bi doveli pojačanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Prvi čovek Banata je jutros razgovarao i sa gradonačelnikom Ivanom Bošnjakom. Tema razgovora je bila eventualna pomoć grada oko sanacije terena.

– Gradonačelnik je bio izuzetno ljubazan, a razgovor veoma konstruktivan. Nadam se da će grad pružiti podršku FK Banat – dodao je Vučurević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh