I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Minja Najdanovski našla momka Ani Ivanović

Teniserku Anu Ivanović i njenog novog dečka, košarkaša Ivana Paunića, spojila je pre oko mesec dana naša plivačica Miroslava Najdanovski.

Najbolje drugarice: Minja i Ana

Najbolje drugarice: Minja i Ana

Miroslava je tako kumovala ovoj najnovijoj ljubavnoj vezi sad već ludo zaljubljenih srpskih sportista. Paunića su „otkrile“ poruke na društvenoj mreži Tviter u kojima se indirektno obraćao našoj teniserki rečima nežnosti i podrške. S druge strane, Ana je ranije izjavila da muškarac koji je s njom u vezi mora da bude visok, a Ivan se u ovaj opis savršeno uklapa s obzirom na to da ima 195 centimetara.

– Svaka žena ima sliku idealnog muškarca. Svi mi imamo ideale, ali da li je neko pravi za nas, ne znamo dok to ne osetimo. S obzirom na to da sam visoka 183 centimetra i volim cipele sa štiklama, izbor je sužen – rekla je Ivanovićeva. A da je Ivan možda onaj pravi i da će Ana s njim osnovati porodicu, nagovestile su izjave naše teniserke, koja je rekla da ne želi da bude stara mama.

PerSu marketi

– Želim da osnujem porodicu, da dobijem decu, ne želim da budem stara mama – poručila je naša teniserka.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor: Kurir

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh