I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Mini vaterpolo liga Vojvodine na Gradskom bazenu

Na inicijativu nekoliko vaterpolo entuzijasta i stručnjaka, zaživela je mini liga Vojvodine, koja kroz kampove organizuje utakmice, treninge i edukaciju za mlade vaterpoliste rođene između 2005. i 2008. godine.

Prvi kamp održan je prošlog vikenda u Bečeju uz učešće preko 100 mladih vaterpolista rođenih 2005. i 2006. godine, iz vojvođanskih klubova Bečej, Žak, Polet, Spartak , Spartak Prozivka, banjalučkog Borca i ekipe Zemuna.

Kamp su vodili selektor kadetske reprezentacije Srbije, Nemanja Andrić iz Subotice i njegov pomoćnik u reprezentaciji Dejan Božić, a u rad su uključeni i sudije i delegati iz cele Vojvodine. Ideja je da se kroz kampove deca obuče, odigraju što veći broj utakmica , da se druže i sklapaju nova sportska prijateljstva. Kampovi su ujedno edukacija i za trenere i sudije početnike.

I Taxi Zrenjanin

Sledeći kamp će se održati u Zrenjaninu, u nedelju 30. septembra na Gradskom bazenu, za dečake rođene 2007. i 2008. god. Očekuje se dolazak Šapca i Vojvodine, tako da će u nedelju u Zrenjaninu biti pravi vaterpolo festival sa preko 100 vaeterpolista, među kojima će biti sigurno i budućih šampiona.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh