I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Mini Maxi liga i Zimska liga startuju ovog vikenda u SC Bambi

Sezona takmičenja u Mini Maxi ligi počinje ovog vikenda, kada će u SC Bambi biti održano prvo kolo, a igraće generacije 2009, 10, 11, 12 i 13.

Učestvovaće 32 ekipe u 5 uzrasnih kategorija, a takođe ovog vikenda počinje i Zimska liga, u kojoj učestvuju 2008 i 2007. godište. Tu će se takmičiti 13 ekipa.

I Taxi Zrenjanin

Blizu 600 dece će proći kroz Mini Maxi ligu i Zimsku ligu u Sportskom centru Bambi.

– Obe lige će trajati do kraja marta, kada će uslediti plej of, gde ćemo dobiti prvake gradske Mini Maxi lige, koji će se plasirati na regionalnu završnicu Mini maxi lige Vojvodine. Turniri regionalne završnice na teritoriji Vojvodine i završni turnir za prvaka Srbije će biti održani u aprilu, a gradovi domaćini će biti određeni u toku sezone. Neka od domaćinstva će, kao i svake godine, dobiti i Sportski centar Bambi. Zbog specifične situacije sa korona virusom, ove sezone kasnimo sa početkom Mini Maxi lige oko mesec dana. Ipak, zadovoljni smo što ćemo ipak uspeti da održimo kontinuitet – rekao je direktor Akademije Bambi, Darko Tošić, i dodao da upis dece u Akademju Bambi traje tokom cele godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh