I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Mini Maxi liga: Srebro za Akademiju Bambi na prvenstvu Srbije

Akademija Bambi je osvojila drugo mesto na turniru Mini Maxi lige za prvaka Srbije u Šapcu. U finalnoj utakmici poraženi su od ekipe Duel iz Кruševca posle penala. 

FINALNI TURNIR ZA 2010. GODIŠTE ODRŽAN U SC BAMBI

Sportski centar Bambi i Akademija Bambi su proteklog vikenda bili domaćini finalnog turnira Mini Maxi lige za prvaka Srbije, za generaciju 2010. Najboljim ekipama medalje su uručili generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Vukosava Đapić i Vladan Škorić, predsednik Dečije fudbalske asocijacije Srbije.

I Taxi Zrenjanin

TURNIR ZA PRVAKA SRBIJE – MINI 2010.

KONAČAN PLASMAN

1. OFK Šabac
2. Filip Filipović Niš
3. Petlić Smederevo
3. OFK Gol Beograd

Fair play –  Vojvodina Novi Sad 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovim turnirom je spuštena zavesa na turnire Mini Maxi lige za ovu sezonu. Izuzetno sam ponosan i srećan što je tako jedan veliki brend kao što je Mini Maxi liga  ukazao poverenje Zrenjaninu i Sportskom centru Bambi da bude domaćin četiri regionalne završnice i jednog državnog prvenstva. Utisci čelnika Mini Maxi lige o organizaciji takmičenja u SC Bambi su izuzetno pozitivni, što nam daje nadu da ćemo biti u prilici da i naredne sezone budemo organizatori finalnih turnira na nivou Vojvodine i Srbije – rekao je direktor Akademije Bambi, Darko Tošić.

Akademija Bambi je od 5 kategorija sa svih 5 bila učesnik regionalnog prvenstva Vojvodine, a sa 4 se plasirala na finale državnog šampionata.

– Na kraju, osvojili smo jednu medalju, srebro na prvenstvu Srbije za 2007. godište. Još jednom se potvrdilo da sve renomirane škole fudbala učestvuju u Mini Maxi ligi. Postoje 24 lige sa po 30 ekipa, što znači da je konkurencija ogromna. Ova liga stvara buduće asove, a mnogi vrhunski fudbaleri si nekada igrali Mini Maxi ligu. Posle Mini Maxi lige okrećemo se obavezama koje se odvijaju na ptvorenim terenima. Očekuje nas takmičenje u Gradskim ligama, mnogobrojni turniri po celoj Srniji i regionu – dodao je Darko Tošić.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh