I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Start Mini – maxi lige za male fudbalere u Sportskom centru Bambi

Mini maxi liga za sezonu 2017/2018 startuje sutra u fudbalskom balonu Sportskog centra Bambi, a mečevi će se igrati svake subote i nedelje sve do polovine marta, kada je na programu plej – of gradske lige.

700 dečaka i devojčica

Prijavljene su ukupno 42 ekipe iz Zrenjanina i okoline u Mini – maxi ligi. Uporedo sa ovom ligom igraće se i Zimska liga, koja broji 9 ekipa. To znači da će na terenu u SC Bambi svakog vikenda fudbal igrati oko 700 dečaka i devojčica!

– Ovo je treća sezona da se Mini – maxi liga igra u našem balonu. Potrudićemo se da budemo dobri domaćini, jer nam je važno da deca imaju što bolje uslove za takmičenje. Očekujemo mnogo lepih utakmica i mnogo dobrih poteza. Prošle godine smo na završnom turniru na nivou Srbije bili prvi sa generacijama 2005 i 2009, a druga mesta su osvojile generacije 1006 i 2007. Ipak, rezultat nije u prvom planu, s obzirom da se radi o najmlađim fudbalerima – rekao je direktor SC Bambi, Darko Tošić.

Fordomanija

Mini – maxi liga se održava u pet starosnih kategorija, od 2006. do 2010. godišta, dok se u Zimskoj ligi takmiče petlići. Utakmice će se igrati svakog vikenda sve do marta, subotom i nedeljom od 9 – 16 časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh