I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Sve je spremno za finale Mini – maxi lige u Sportskom centru Bambi

Sportski centar Bambi će sutra biti domaćin finalnog turnira Mini maxi lige Srbije.

– Čast nam je što ćemo sutra biti domaćini finala Mini maxi lige Srbije, na kojem će učestvovati devet najboljih ekipa za 2006. godište. Pored nas, kao domaćina, učestvuju beogradski Dušanovac, Kick iz Niša, Duel iz Kruševca, Bolesnikov iz Novog Sada, OFK Šabac, Apolon Kragujevac, Meridijana Novi Sad i Žarkovo Beograd. Sve ekipe su veoma kvalitetne, ali se nadamo da ćemo se umešati u borbu za medalju – rekao je direktor Akademije Bambi, Darko Tošić.

I Taxi Zrenjanin

FINALNI TURNIRI MINI – MAXI LIGE

2006. Zrenjanin, 14. april

2007. Kruševac, 21. april

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

2008. Beograd, 15. april

2009. Jagodina, 22. april

2010. Smederevska Palanka, 21. april

ČETIRI OD PET

– Učestvujemo u svim finalima, osim za 2008. godište, gde se nismo plasirali. Mislim da jedino mi i možda Šabac, imamo četiri generacije na finalnim turnirima Mini – maxi lige. To je ogroman uspeh, pogotovo ako se uzme u obzir da nikada nismo jurili rezultat, već nam je u prvom planu kvalitetan rad sa decom. Dobar rad na kraju daje i dobre rezultate – dodao je Tošić.

Finalni turnir Mini – maxi lige za dečake rođene 2006. godine se održava sutra u Sportskom centru Bambi od 10 do 17 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh