I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

„Minako“ šampion „Bambi biznis lige“

Biznis liga u Sportskom centru „Bambi“ počela je polovinom decembra, a završena je proteklog vikenda finalnim mečevima, u kojima je trijumfovao tim Minaka. Učestvovalo je 12 ekipa. Odigrano je 11 kola, a zajedno sa susretima za konačan plasman, odigrane su ukupno 74 utakmice.

DSC_0877

– Ovo je bio prvi put da organizujemo Biznis ligu, ali se ideja pokazala kao dobra. Mnogo rekreativaca se skupilo na jednom mestu, a ceo turnir je protekao u lepom druženju i dobroj atmosferi. Viđen je dobar fudbal. Učestvovali su mnogi bivši fudbaleri, željni utakmica za bodove, a bilo je i mnogo igrača, koji su i dalje aktivni u velikom fudbalu ili futsalu – istakao je direktor SC „Bambi“, Darko Tošić.

Bambi Biznis liga

Fordomanija

Posle ligaškog dela, koji je trajao tri i po meseca, osam ekipa se plasiralo u četvrtfinale. Četiri najbolja tima su nastupila u polufinalu.

Polufinale:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

AC Tanasić – Bjeko 11:10

Minako – Mini Bar 8:2

Finale:

Minako – AC Tanasić 4:2

Za 3. mesto:

Mini Bar – Bjeko 3:1

Konačan poredak:

 1. Minako

2. AC Tanasić

3. Mini Bar

Bambi Biznis liga 2

Minako, AC Tanasić i Mini Bar su dobili pehare za izuzetan uspeh ostvaren u Biznis ligi. Najbolji tim je nagrađen i garniturom sportske opreme „umbro“, drugoplasirana ekipa je dobila majice „umbro“, a trećeplasirana ekipa fudbalsku loptu „umbro“.

Bambi Biznis liga 3

PROLEĆNA CENA TERMINA

Sa 1. aprilom, počelo je prolećno „računanje“ cene termina u fudbalskom balonu, koje će trajati sve do kraja septembra. Sat fudbala, u bilo kom slobodnom terminu, sada košta samo 2.000 dinara. Iz SC „Bambi“ pozivaju sve rekreativce da rezervišu termine i osete prednosti fudbala na veštačkoj travi. 

Informacije na telefon 064.14.64.984. Obaveštenja o slobodnim terminima i na fb stranici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh