I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Milorad Kijac nije više trener ŽOK Klek MD Zrenjanin

Milorad Kijac od sinoć više nije trener ŽOK Klek MD Zrenjanin.

– Na predlog dosadašnjeg trenera Milorada Kijca došlo je do promena unutar kluba. Funkciju glavnog trenera će preuzeti profesor i višegodišnji trener Kleka, Zoran Pavlović. Milorad Kijac se kako sam kaže poprilicno i umorio i na kraju krajeva ispunio 3 godine na klupi. Ostaje sa nama u klubu i preuzima savetodavnu ulogu i kontrolu u struci, sa akcentom organizacije stručnog rada svih selekcija, a posebno oko angažovanja određenih profila igrača. Devojke su to teško prihvatile, ali znaju da će Milorad Kijac biti i dalje uz ekipu – rekao je predsednik ŽOK Klek, Vlado Perović.

„NEMAM VIŠE NI SNAGE NI MOTIVA“

– Gubili smo setove bukvalno za jednu loptu, nije ta nervoza za mene u ovim godinama – kaže iskusni trener za Ilovezrenjanin. – Sinoć sam se pozdravio sa devojkama. Došao sam ovde da pomognem pre tačno tri godine, na polusezoni. Klub je bio na 4. mestu tada, a stigli smo na kraju do 2. mesta i baraža u kojem nismo uspeli da se plasiramo u elitni rang. Sledeće godine smo kao prvoplasirani u Prvoj A ligi ušli u Super ligu. Uspeli smo da sačuvamo status. Sada se opet borimo za opstanak. Nemam više ni snage, ni motiva…

PerSu marketi

Milorad Kijac će na neki način i dalje biti prisutan u klubu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Trudiću se da pomognem savetima, to nije sporno. Ponuđeno mi je mesto sportskog direktora, ali ću videti da li ću prihvatiti – zaključio je Milorad Kijac.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh