I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Milici Velemirov dodeljeno priznanje „Strelac godine“

Veliko priznanje dodeljeno je članici Streljačke družine „Bečkerek 1825“ iz Zrenjanina, pionirki Milici Velemirov.

Uzimajući u obzir i razmatrajući rezultate postignute tokom cele 2017. godine kako vazdušnim tako i malokalibarskim oružjem, Stručna komisija Streljačkog Saveza Srbije dodelila je ovoj primernoj takmičarki priznanje „Strelac godine“ .

Milica je tokom cele godine imala odlične rezultate vazdušnim oružjem, a malokalibarskom puškom na državnom prvenstu osvojila je zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji.

Fordomanija

Milica Velemirov je skroz odličan đak, „vukovac“ i pohađa drugi razred Zrenjaninske gimnazije. Član je SD „Bečkerek 1825“ pet godina, koliko se i bavi ovim sportom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

trener Dragan Grozdanov i pionirka SD „Bečkerek 1825“ Milica Velemirov

– Ovo je veliko priznanje za rad naše Streljačke družine „Bečkerek 1825“ i zalaganje naše pionirke Milice Velemirov. Veoma sam ponosan izborom Streljačkog Saveza Srbije, jer je ovo takođe priznanje mom radu i stručnom timu našeg kluba. Nadamo se da će u budućnosti Milica osvajati još mnogo priznanja kao i da će izboriti mesto u reprezentaciji naše države – izjavio je Dragan Grozdanov, trener SD „Bečkerek 1825“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh