I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Milica, Una i Sara na pripremama pionirske reprezentacije Srbije

Na adresu OK Bagljaš 023 stigao je poziv za pripreme ženske pionirske reprezentacije Srbije sa imenima čak tri talentovane odbojkašice.


U pitanju su učenice profesora dr Milenka VukovićaMilica Vidačić, Una Berar i Sara Todorović, koje treba da budu na pripremama od 3. do 13. februara u Ubu.

Milica Vidačić je ćerka košarkašice ŽKK Proleter, Jele Vidačić i nekadašnjeg košarkaša Partizana, Vladimira Vidačića. Milica je rođena 2006. godine. Pohađa 7. razred Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“. Visoka je 188 cm i igra na pozicijima korektora i srednjeg blokera.

 Una Berar je rođena 2006. godine i ide u 7. razred OŠ „Đura Jakšić“. Krasi je visina od 185 cm. Igra na poziciji primača ili korektora.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Sara Todorović je godinu dana mlađa od Milice i Une. Rođena je 2007. godine. Pohađa 6. razred Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“. Visoka je 185 cm i igra na poziciji srednjeg blokera.

Milica, Una i Sara

– Sve tri su odlične učenice i počele su da treniraju odbojku pre 4 – 5 godina. Verujem u njihovu odbojkašku darovitost i da će imati šta da pokažu na pripremama reprezentacije – rekao je trener OK Bagljaš 023, prof. dr Milenko Vuković.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh