I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Mile Dragić uz Džudo klub Proleter

Poznata firma „Proizvodnja Mile Dragić“ potpisala je sponzorski ugovor sa Džudo klubom Proleter, objavljeno je na redovnoj godišnjoj skupštini Proletera, održanoj u maloj sali hotela „Vojvodina“.

Predsednik Nenad Janjić (desno) sa trenerima

Predsednik Nenad Janjić (desno) sa trenerima

Tom prilikom je najavljeno i da će u roku od mesec dana klub promeniti ime u „Proleter MD“. Predsednik kluba, Nenad Janjić, ističe da će sponzorski ugovor omogućiti džudistima da okrenu novu stranicu u istoriji kluba.

Detalj sa skupštine Džudo kluba Proleter MD

Detalj sa skupštine Džudo kluba Proleter

I Taxi Zrenjanin

– Planiramo intenzivniju saradnju sa osnovnim i srednjim školama u cilju omasovljavanja našeg sporta. Hoćemo da otvorimo nekoliko novih sekcija u gradu i okolnim mestima, da modernizujemo salu, kupimo nove strunjače… Hoćemo da zaposlimo i nove trenere, koji će kvalitetno raditi sa novim članovima. Krajnji cilj je da Zrenjanin postane regionalni džudo centar i da na Olimpijskim igrama 2020. godine imamo bar troje Zrenjaninaca. Najveće nade polažemo u  Anitu Sakal, Dušana Sarića i Jovana Niškanovića – naglasio je Janjić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh