I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Milana Vuković: Hvala svima na podršci

Rukometašica Proletera, Milana Vuković (18), koja je pre nedelju dana teško povređena u saobraćajnoj nesreći kada joj je autobus prešao preko obe noge, polako se oporavlja u Kliničkom centru Srbije, u Beogradu.

Milana Vukovic

Kada smo je pozvali, sa duge strane „žice“ se čuo veseo Milanin glas. Na našu konstataciju da je puna duha, uprkos teškoj situaciji, odmah je odgovorila uz obavezan osmeh:

– Pa, ko ne bi bio veseo, kada imam podršku drugarica iz mog kluba, nastavnika i školskih drugova iz OŠ „Sveti Sava“ iz Stajićeva i Ekonomske škole „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina. Imala sam mnogo poziva i iz drugih rukometnih klubova, koji se takmiče u Super ligi. Hvala svima na podršci! 

I Taxi Zrenjanin

Ona se oseća dobro, a oporavak teče po planu. Ipak, još je rano govoriti o prognozama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Operisana sam pre nedelju dana, odmah po dolasku u bolnicu. Lekari mi poklanjaju veliku pažnju. Biću u bolnici sigurno još par meseci. Oporavak će biti dug i neizvestan. Ja uvek pozitivno razmišljam i nadam se najboljem – rekla je Milana.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh