I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Milan Piperski: Ruski sistem na Crnom moru

Mlada bokserska reprezentacija Srbije (U 18), pripremala se od 13. marta do 5. aprila u Anapi, ruskom letovalištu na Crnom moru. Sa trojicom srpskih boraca i selektorom Tomislavom Anteljom, na pripremama je bio i asistent selektora, Milan Piperski.

Milan Piperski sa reprezentativcima Kube

Milan Piperski sa reprezentativcima Kube

Pored reprezentacije Srbije, u Anapi su boravile i najbolje mlade selekcije Rusije, Kube, Irske, Škotske, Kazahstana, Azerbejdžana i Gruzije. Sve ekipe su bile smeštene u olimpijskom centru Odbojkaške federacije Rusije.

– Uslovi su bili sjajni, a svima nam je bio od velike koristi rad sa ruskim stručnjacima. Sve treninge smo radili po ruskom sistemu. Ostvarili smo odličan kontakt sa domaćinima i nadam se nastavku saradnje – istakao je Piperski po povratku u Zrenjanin.

Fordomanija

Milan Piperski

U okviru priprema, u Anapi je održan i međunarodni bokserski turnir, na kojem su reprezentativci Srbije ostvarili pobede u 1/8 finala, ali su sva trojica eliminisana u 1/4 finala, posle prilično izjednačenih borbi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Po povratku iz Rusije, Milan Piperski će pokušati da nova znanja primeni u Boks klubu Petrovgrad, u kojem radi kao trener zajedno sa Srđanom Evđenićem.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh