I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Milan Piperski i bokseri Srbije „preživeli“ rusku zimu na Elbrusu

Seniorska boks reperezentacija, na čelu sa saveznim selektorom Milanom Piperskim, boravila je dvadesetak dana na pripremama u Rusiji, na Elbrusu, koji je smešten na Kavkazu.

Elbrus je zapravo ugašeni vulkan na Kavkazu, čiji zapadni vrh Elbrus predstavlja najviši planinski vrh Evrope (5.642 metra). Bokserska reprezenacija Srbije je boravila u trening kampu, koji se nalazi na 2.400 metara, a koji su koristili ruski sportisti još od vremena SSSR.

PerSu marketi

– Ruska zima nas je očeličila – uz osmeh priča Milan Piperski. – Proveli smo tamo 22 dana, a utisci su fantastični. Kao da smo bili na drugoj planeti. Trebalo nam je malo vremena da se naviknemo zbog nadmorske visine, ali i oštre klime. Put je takođe bio dug, avionom do Moskve, pa od Moskve avionom do Kavkaza. Hvala Bokserskom savezu Srbije što nam je, u saradnji sa Bokserskom federacijom Rusije, omogućio ovakve pripreme.

Milan Piperski je jedan slobodan dan, predviđen za odmor, iskoristio da ode na skijanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Skijao sam na nadmorskoj visini od 3.900 metara. Jako lepo iskustvo. Mislim da ćemo svi pamtiti Elbrus do kraja života – zaključio je Piperski.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh