I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Milan Piperski drugi put na pripremama sa elitom

Na pripremama reprezentacije Srbije u olimpijskom boksu (elita – seniori), koje se održavaju na Zlatiboru od 12. do 22. novembra, nalazi se Milan Piperski kao deo stručnog štaba bokserske reprezentacije Srbije.

Reprezentacija sa ovih priprema direktno putuje za Beograd, gde će se održati jubilarna 60 – ta po redu Zlatna rukavica. Pomenuti turnir ce trajati od 22. do 25. novembra. To je jedan najstarijih turnira u Evropi, gde se očekuje dolazak boraca iz 15 – 20 država. Takmičenje će biti održano u maloj sali beogradske Arene, dok će finale biti uz direktan TV prenos na Sport klubu.

Milan Piperski je do sada radio sa omladinskom reprezentacijom i ovo mu je drugi poziv selektora Tomislava Antelja na pripremama sa elitom. Takođe, vredna isticanja je i činjenica da je od nedavno kompletno rukovodstvo BSS promenjeno, pa se stoga očekuje poboljšanje, unapređenje bokserskog sporta i vraćanje na staze stare slave, kada je boks bio jedan od najpopularnijih sportova u bivšoj Jugoslaviji.

I Taxi Zrenjanin

BESPLATNO ZA SVE OD 7 – 17

Podsetimo da je Milan Piperski, zajedno sa Srđanom Evđenićem i Stevanom Čizmićem, trener bokserskog kluba Petrovgrad, koji i dalje upisuje nove članove, a treninzi su besplatni za sve dečake i devojčice od 7 – 17 godina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh