I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Odigran 2. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Aleksandar Jevđić – Mance“

Na terenima SRC Motel je održan 2. po redu memorijalni fudbalski turnir posvećen prerano preminulom Aleksandru Jevđiću – Mancetu.

Po prelepom danu, okupilo se stotinak gledalaca, koji su uživali u bašti, pored fudbalskog terena.

PerSu marketi

Ovaj turnir su organizovali porodica pokojnog Aleksandra, kao i njegovi dugogodišnji prijatelji i kolege. Aleksandar je bio izuzetna ličnost, sa puno energije i entuzijazma.

Ovaj turnir je obeležila velika posvećenost svih koji nose divne uspomene na ovog čoveka. Posebno interesantna je bila revijalna utakmica petlića FK Bambi u kojima nastupaju Aleksandrovi sinovi Relja i Luka, a nakon toga je odigran turnir seniora na kojem su učestvovali Mancetovi prijatelji i kolege.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Učestvovale su 4 ekipe: Het trik, Poks, Miraž i Coca Cola. Igrano je po sistemu svako sa svakim i na kraju finalna utakmica – 2 x 10 minuta.

U finale su se plasirali Miraž i Het trik, u kojem je rezultat bio ubedljiv za ekipu Het trik, 9:3. Pobednički pehar su ekipi Het trik uručili Aleksandrova supruga Slavica i njegov kum i najbolji prijatelj Aleksandar Perin.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh