I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

IN MEMORIAM Milan Rađenović – Rađa

U ranim jutarnjim časovima, 14. februara, iznenada je u svom domu, u 50. godini, preminuo Milan Rađenović – Rađa.

Milan Radjenovic

Popularni i poštovani trener nekada je bio igrač u OFK Gradnulici i u Borcu. Završio je Fakultet za fizički kulturu i radio je kao profesor. Večiti zaljubljenik u fudbal uvek je stizao na travnati teren. U ovdašnjem ZŠF Petliću dugodišnji trener, prvi učitelj niza prvoligaških igrača. Jedno vreme radio je i sa seniorima u Proleteru, pa se opet vratio stvaralaštvu u mladim selekcijama na stadionu u Maloj Americi. Ostao je do kraja aktivan u organizaciji ZŠF Petlića.

Sa prvim čovekom Kluba Srđanom Poznićem poslednje večeri do kasno je rešavao detalje organizacije proslave 20 godina jubileja ovog sportskog kolektiva zakazane za nedelju, 15. februara… Nije je dočekao. Umesto na jubileju koji je odmah otkazan, Rađino društvo okupilo se na njegovoj sahrani, dan kasnije.

PerSu marketi

Rađenović je sahranjen danas, u ponedeljak, 16, februara, na Novom groblju u Zrenjaninu. Velika tuga za čovekom koji je mogao još mnogo godina da posveti zrenjaninskom fudbalu, ali iznad svega svojoj porodici. Hvala Milanu Rađenoviću za sve što je uradio na sportskim terenima. Neka mu je večna slava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh