I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Međunarodni turnir u Rijeci: „Zlatni“ Dejan, Marina i Đorđe

U Rijeci je održan 15. po redu karate turnir Croatia open. Učestvovali su takmičari iz 16 država.

Dejan Cvrkota

Dejan Cvrkota

Iz KK Lazarevo nastupili su Marina Radičević, Dejan i Sanja Cvrkota. Marina je u konkurenciji juniorki preko 59 kg zauzela prvo mesto, pobedivši u 4 borbe. Dejan je osvojio zlato u konkurenciji mlađih seniora do 84 kg. Dejan je takođe nastupio i ekipno, kao član reprezentacije u mlađim seniorima, i zauzeli su prvo mesto, pobedivši Italijane i Bugare. Sanja Cvrkota je ovog puta ostala bez medalje.

Marina Radičević

Marina Radičević

I Taxi Zrenjanin

U sklopu priprema za Svetski kadetsko – juniorski šampionat, koji će se održati u Indoneziji sredinom novembra, reprezentacija Srbije je učestvovala na kvalitetnom turniru u Rijeci. Poziv za reprezentaciju Srbije za ovu akciju su dobili Đorđe Salapura i Anja Milovanović, koji su zadovoljili selektora svojim nastupom. Anja je nakon pobede u prva tri kola, zaustavljena u četvrtfinalu.

Đorđe Salapura na pobedničkom postolju

Đorđe Salapura na pobedničkom postolju

Đorđe je svoju šansu maksimalno iskoristio i osvojio zlatnu medalju pobedivši u četiri meča prilično kvalitetne protivnike. Ovim nastupom, Đorđe je dokazao da se nalazi na dobrom putu i da se od njega najbolja forma očekuje baš na Svetskom šampionatu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh