I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Mate Nemeš najbolji rvač na Gedžinom memorijalu

Jubilarni, 30. Međunarodni turnir u rvanju grčko – rimskim stilom za seniore „Ljubomir Ivanović Gedža“ održan je od 12. do 14. februara u SC „Šumice“ u Beogradu.

Mate Nemes

Učestvovali su borci iz 16 država, kojima je ovo bila odlična provera pred nastupajuće kvalifikacione turnire za Olimpijske igre u Riju, pogotovo onima koji će nastupiti na kvalifikacionom turniru u Zrenjaninu od 15. do 17. aprila. Srbija je proglašena za najuspešniju reprezentaciju sa ukupno 5 osvojenih medalja. Za najboljeg borca turnira proglašen je član RK Proleter, Mate Nemeš (do 66 kg), koji je u finalu efektno savladao Georgiana Karpena iz Rumunije. Njegov brat, Viktor Nemeš

-Hvala navijačima i stručnom štabu na podršci. Drago mi je što sam opravdao njihovo poverenje – rekao je Mate Nemeš po završetku turnira.

PerSu marketi

Zlato je osvojio još jedan rvač Proletera, Kristijan Fris (do 59 kg). I on je u finalu slavio protiv predstavnika Rumunije. Petar Balo (do 85 kg) je osvojio srebro, a u finalu je zbog lakše povrede morao da preda meč Rusu, Nursanu Dugčievu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Srbiju su predstavljali: Do 59 kg: Kristijan Fris, Nađ Tamaš i Nađ Sebastijan. Do 66 kg: Davor Štefanek i Mate Nemeš. Do 71 kg: Aleksa Erski i Goran Sremac. Do 75 kg: Viktor Nemeš i Norbert Čikoš. Do 80 kg: Valentin Čabi i Žarko Dickov. Do 85 kg: Petar Bao i Nikolaj Dobrev.Do 98 kg: Emil Janković i Đorđe Pešut. Do 130 kg: Nemanja Pavlović i Boban Živanović.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh