I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Marko Stanojčić izabran za novog predsednika Rvačkog kluba Proleter

Marko Stanojčić (38), nekadašnji rvač Proletera, koji je sa prvim timom osvojio sedam ekipnih titula državnog šampiona, izabran je za novog predsednika ovog trofejnog kluba.

Marko Stanojčić, Željko Trajković i Boban Cekić

On je jednoglasno izabran na skupštini Rvačkog kluba Proleter, koja je održana u prostorijama kluba u Domu borilačkih sportova.

Marko Stanojčić (38) je dvadesetosam godina neprekidno u Rvačkom klubu Proleter. Počeo je da trenira 1992. godine kao desetogidšnjak, a 2.000. godine je debitovao za prvi tim RK Proleter u Prvoj ligi Srbije.  Aktivno se takmičio i nastupao za prvi tim do 2013. godine.

PerSu marketi

U tom periodu je učestvovao u osvajanju osvajanju 7 šampionskih titula.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Velika mi je čast što sam izabran za predsednika Rvačkog kluba Proleter, koji je prošle godine proslavio 100 godina postojanja. Moja obaveza je da što više pomognem klubu da nastavi stazama uspeha. Mi imamo dobre trenere, odličnu školu rvanja i prvi tim, koji se bazira na Zrenjanincima i najkvalitetnijim rvačima, koji svoj talenat bruse i dokazuju u Proleteru. Cilj je da naša kadetska ekipa, koja je najbolja u Srbiji, jednog dana bude nosilac prvog tima – rekao je Marko Stanojčić.

Dosadašnji predsednik, Boban Cekić, obavljaće funkciju u Rvačkom savezu Srbije.

– Zbog Zakona o sportu ne mogu da obavljam obe funkcije u isto vreme. Naravno, ostajem blizak Proleteru i novom rukovodstvu. Biću tu da pomognem, kao i do sada – rekao je Boban Cekić.

Novom predsedniku i članovima Upravnog odbora, čestitao je predsednik Rvačkog saveza Srbije, Željko Trajković.

– Zahvaljujem se ljudima koji su do sada vodili Proleter i čestitam Marku Stanojčiću na izboru. Ja sam bio na čelu Proletera od 2004. godine, do izbora na funkciju predsednika Rvačkog saveza Srbije. Rvački klub i Proleter i Savez svih tih godina prave velike rezultate. Zahvaljujem se svima vama koji ste ovde, svi ste dali veliki doprinos u ključnim momentima. Stanojčić je pravi čovek na pravom mestu, klub ima odlične trenere i rvače i nadam se da će i dalje postizati odlične rezultate – zaključio je Željko Trajković.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh