I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Marina Radičević osvojila „Grand Prix Croatia“ u Samoboru

Karatistkinja Zadrugara iz Lazareva, Marina Radičević, zablistala je na 27. po redu „Grand Prix Croatia“, koji je proteklog vikenda u Samoboru okupio oko 1.700 takmičara iz 23 države.

Marina Radičević sa zlatnom medaljom u Samoboru

Marina Radičević je u kategoriji mlađih seniorki do 68 kg osvojila zlatnu medalju. Redom je pobeđivala takmičarke iz Mađarske, Makedonije, Luksemburga i u finalu drugu predstavnicu Mađarske.

Grand prix Croatia: Marina Radičević na pobedničkom postolju

Fordomanija

SLEDI EVROPSKO PRVENSTVO U SOČIJU

Ovo joj je bila poslednja provera pred Evropski šampionat za kadete, juniore i mlađe seniore, koji će se početkom februara biti održan u Sočiju. To će joj biti drugo prvenstvo Starog kontinenta za mlađe seniorke.

U novembru 2017. godine je zauzela peto mesto na Svetskom šampionatu za kadete, juniore i mlađe seniore na Tenerifama, pa se nada da joj ovoga puta neće izmaći medalja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

S obzirom na njeno iskustvo i veliki broj seniorskih mečeva, koji su za njom, svi u Karate klubu Zadrugar očekuju od Marine visok plasman na EP u Sočiju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh