I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Marina i Đorđe na Svetskom karate šampionatu u Španiji

Nacionalna selekcija Srbije će od 8. do 10. novembra braniti boje Srbije na Svetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore (do 21.god.). Usastavu nacionalne selekcije nalaze se i dvoje takmičara iz našeg regiona, kao i najbolji srpski arbitar, sa najvećim sudijskim zvanjem Milan Kovačević.

Marina Radicevic

Marina Radičević, član Karate kluba „Zadrugar“ iz Lazareva, nastupa u kadetskoj konkurenciji u sportskim borbama preko 54 kg. Debitant je na evropskoj i svetskoj sceni. Osvajač je mnogobrojnih medalja na međunarodnim takmičenjima i nacionalnim šampionatima. Jedna je od najperspektivnijih mladih takmičarki u Srbiji.

Djordje SalapuraĐorđe Salapura, član Karate kluba Zrenjanin, nastupa u kadetskoj konkurenciji u sportskim borbama do 70 kg. Aktuelni je kadetski vicešampion Evrope i osvajač bronzane medalje na Balkanskom prvenstvu. Osvajač je mnogobrojnih medalja na međunarodnim takmičenjima i nacinalnim šampionatima. Jedan je od najperspektivnijih mladih takmičara u Srbiji.

PerSu marketi

Svojim radom u klubu i rezultatima Đorđe i Marina su apsolutno zaslužili da budu sudionici ovog šampionata.  Oni su sigurno budućnost karatea ne samo u Zrenjaninu, već u celoj Srbiji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh