I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Mali fudbal: „Bambi“ osvojio „Zimski turnir“ i 200.000 dinara

rsz_finale_4

Šampioni: Bambi je trijumfovao u konkurenciji seniora

Posle mesec dana igranja u Kristalnoj dvorani, u nedelju uveče je završen Zimski turnir u malom fudbalu, čiji je organizator bio grad Zrenjanin. Ovo je prvi turnir u zatvorenom prostoru u zimskom periodu u gradu nakon 7 godina. Turnir je ukupno okupio 102 ekipe i preko hiljadu takmičara.
Igralo se u 9 omladinskih, kao iu seniorskoj i veteranskoj kategoriji. U velikom finalu seniora Bambi je sa 1 – 0 savladao ekipu SAS Gril Parma Budva, dok je kod veterana u finalu Tango Farkaš Trans sa 3 – 2 bio bolji od Srbijagasa.

rsz_finale_3

I Taxi Zrenjanin

Najbolji veterani: Tango Farkaš Trans

Ukupan nagradni fond iznosio je 500 hiljada dinara. U kategoriji seniora nagrade su bile: 200.000 RSD. 100.000 RSD i 50.000 RSD, a u veteranskoj: 75.000 0, 50.000 i 25.000 RSD. Svim ekipama podeljeni su pehari i diplome za prva 3 mesta kao i najboljim strelcima, igračima i golmanima, a po prvi put dodeljen je i pehar najpopularnijoj ekipi turnira, a glasalo se preko „Facebook – a“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ivan Mikalacki– Pored velikog broja dece, koja su se takmičila u mlađim kategorijama, ova manifestacija okupila i velika fudbalska i futsal imena poput: Bambija Tošića, Rajića, Rakića, Blažića, Todorovića, Savića ….Ukupno je odigrano preko 200 utakmica u svim kategorijama.
Organizacioni odbor turnira je zadovljan s odzivom ekipa i načinom na koji je turnir protekao. Nadam se da je ovo prvi korak u vraćanju tradicije održavanja zimskih turnira u malom fudbalu u Zrenjaninu. Posebnu zahvalnost dugujemo i gospodinu Siniši Novakoviću direktoru i vlasniku firme „CICO collection“, koja je bila i generalni sponzor ovog turnira – kaže menadžer turnira Ivan Mikalački (na fotografiji).

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh