I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Majstorović pozajmio Savezu 2.000.000, a naplatio 312 dinara

U julu 2014. godine, predsednik Stonoteniskog kluba Banat, Dmitar Majstorović, je sa 2.000.000 beskamatne pozajmice pomogao STSS da izvrši povraćaj sredstava Ministarstvu sporta, kako bi Savez mogao da funkcioniše, odnosno, koristi budžetska sredstva.

Dmitar Majstorovic

Na Skupštini Stonoteniskog saveza Srbije, održanoj 17. decembra 2014. godine, Oliver Radošević je izabran za predsednika, a jedan od kandidata je bio i Dmitar Majstorović. Predsednik Banata je nedavno aktivirao menicu i pokušao da naplati dug, ali je sa računa Saveza naplatio samo nekoliko stotina dinara, iako je na računu STSS, po izboru novog predsednika bilo je više od 700.000 dinara.

– Čekao sam da me Radošević nazove, ali se to nije dogodilo. Preko Saveza sam ga obavestio da ću aktivirati menicu. Međutim, ni tada se nije javljao, pa sam aktivirao menicu. Sa računa STSS skinuto je, u dva navrata, tačno 312,46 dinara – kaže Majstorović.

Fordomanija

Prvi čovek Banata dodaje da ga je Radošević nazvao tek po aktivaciji menice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Imao sam utisak kao da misli da ću pokloniti novac Savezu. To ne mogu da uradim, ali da me je kontaktirao ranije, svakako bi mogli da odložimo naplatu – dodaje Majstorović.

Majstorović je potpredsednik STSV. Ova organizacija nema nikakva dugovanja, a organizacija takmičenja i liga u Vojvodini funkcioniše besprekorno, dok se sa druge strane STSS funkcioniše uz brojne probleme.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh