I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Sport

Maja Ognjenović posle dve godine ponovo u dresu reprezentacije

Jedna od najboljih odbojkašica u istoriji srpske odbojke i jedna od najboljih na svetu, Maja Ognjenović, posle dve godine vraća se u reprezentaciju.

Maja Ognjenović prilikom nedavne posete kampu OK Bagljaš

To je vest koja če svakako obradovati sve ljubitelje odbojke u našoj zemlji, a poprilično „zatalasati“ međunarodnu odbojkašku scenu.

– Razgovarali smo, dogovorili se, biće na spisku i očekujem je na početku priprema za Svetsko prvenstvo, 23. jula u Kovilovu. Nema tu šta mnogo da se priča koliko će ona značiti ovoj reprezentaciji, svojim kvalitetom, iskustvom, kako igračkim, tako ljudskim osobinama. Velika stvar je što je i Maja izrazila želju da igra i siguran sam da će ostale devojke biti oduševljene. Igrala je na prethodna tri šampionata sveta, prošla je mnogo toga u svojoj karijeri, osvojila brojna odličja, pa sve to govori o tome koliko će njeno prisustvo biti plus za ovaj sastav – rekao je Terzić, a prenosi odbojka-volleyball.com.

I Taxi Zrenjanin

Priče o povratku Maje Ognjenović mogle su se čuti tokom ovog leta, ali sa druge strane, mnogi su se setili da je posle srebra na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru nije više bilo u reprezentaciji i mislili da se oprostila.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nije je bilo prošle godine u Gran priju i na Evropskom prvenstvu, nije je bilo ni na ovogodišnjoj Ligi nacija. Ali, od ponedeljka Maja Ognjenović bi trebalo ponovo da obuče opremu reprezentacije Srbije.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh