I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Maja Ognjenović otkriva blam iz Poljske

Svima vam se sigurno desilo da neznanca zamenite sa prijateljem ili bar sa poznanikom, pa mu mahnete, srdačno mu se javite, namignete mu, a onda shvatite da ste, zapravo, pobrkali lončiće…

Maja Ognjenovic

Sa koliko osoba ste se posvađali, koliko njih ste izvređali ili nepravedno napali, a potom se zacrveneli jer ste gađali pogrešnu metu? Odbojkašica Maja Ognjenović je jedan od dražih blamova odlučila da podeli sa čitaocima. Tajna čuvana 10 godina zvuči ovako…

– Bilo je to na početku moje reprezentativne karijere. Gostovale smo selekciji Poljske, tada pravoj odbojkaškoj velesili. Izgubile smo. Kada smo izašle iz dvorane, bilo je baš, baš hladno. Društvo mi je pravila saigračica Brižitka Molnar. Trčale smo do parkinga, htele smo što pre da uđemo u autobus, da se ugrejemo – uvodi nas u priču Maja.

I Taxi Zrenjanin
Alo, selektore, otvaraj autobus: Njemčik

Alo, selektore, otvaraj autobus: Njemčik

Ispred autobusa stoji čovek. Puši. Njemu se nikuda ne žuri. Devojke cvokoću… – Poraz od Poljakinja me je, valjda, još više razbesneo. Obrušila sam se na čoveka za koga sam mislila da je šofer. Ljutito sam mu se obratila: „Gospodine, otvarajte ta vrata autobusa, pa posle pušite koliko god hoćete. Trebalo bi da vas je sramota, smrznućemo se ovde“. Čovek se okreće, u prvi mah je zbunjen, a onda mi uz osmeh kaže: „Lutko, pogrešila si. Nisam ja vozač.“ Prepoznala sam ga, al’ kasno. Bio je to Andrej Njemčik. Čuveni selektor Poljske. Htela sam u zemlju da propadnem – iskreno će Maja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor: „Alo!“

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh