I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Maja Ognjenović: Nedostaje mi proslava Božića sa porodicom

Maja Ognjenović, kapiten reprezentacije Srbije i dirigent Vakifbanka, samo je jedna u nizu dama među najvećim ambasadorima naše države, kojoj nedostaje proslava Božića sa porodicom.

Svetska i evropska šampionka, ipak je pronašla način da u prijatnom raspoloženju provede dan rođenja Isusa Hrista.

– Ne možemo da proslavimo kako bismo želeli. I ove godine je isto, imali smo treninge 7. i 8. januara, pa i predstojeći provodimo radno. Volim da obeležim koliko mi obaveze dozvoljavaju, uvek na skroman način, da li se ode u crkvu ili ne, zavisi od situacije. Srećna sam što nisam sama i slavim sa Danilom, meni najbližom i najvažnijom osobom. Bilo je i sablasnih i tužnih situacija, znate oni trenuci kada ste daleko od kuće i sami. Da ne patetišem… Ali, poslednjih godina je drugačije.

PerSu marketi

– Sećam se kada sam ranije odlazila za praznike kod roditelja, planirala da ostanem dva dana, uživam sa porodicom, slavim, svi smo zajedno, uživam i ne marim toliko. Pa ta dva dana odu na dvadeset (smeh). Sada nije tako, ne mogu sebi da dopustim da u jeku sezone kao profesionalac, imam bogatu trpezu, slavim više dana ili tome slično.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pitanje se samo nametnulo, ko je vičniji u spremanju kulinarskih đakonija, Vi ili Danilo?

– Na žalost, ne zna se ko je gori (smeh). Da li Danilo ili ja. Kažem, obeležimo kako i priliči. Nemam ni luksuz da uživam u trpezi usred sezone, jer u mojim godinama sve ostavlja traga na telu.

Vakifbank obavestio je i javnost da će u narednom periodu igračice imati čipove, na osnovu kojih će stručni štab moći da prati različite parametre.

– Radila sam sa zaista vrhunskim kondicionim trenerima. Vanja Banković se trudi da bude inovativan, da ne trošim reči koliko on nama pomaže, radi već godinama. Takođe i Damir sa kojim sam sarađivala u Rusiji je imao određene principe kojih se držao i sprovodio. Ovo u klubu je od prošle sezone, koristimo čipove koji mere kretanje, ubrzanje i koliko ko skoči. Na kraju svakog treninga možemo da dobijemo koliko si pretrčao, kako je sve urađeno, na terenu vas prate kamere i senzori. I znam da osim fudbalera, jedini mi na svetu imamo to u odbojci – istakla je Maja Ognjenović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh