I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Maja Ognjenović najbolji tehničar Lige šampiona

Odbojkašice Ezačibašija iz Istanbula osvojile su trofej Lige šampiona pošto su u poljskom gradu Šćećinu, u finalnoj utakmici završnog turnira, savladale italijanski tim Busto Arsizio sa 3:0 (25:22, 25:20, 25:21).

Maja Ognjenovic

 

Ezačibaši je trijumfovao prvi put u elitnom takmičenju i ostvario najveći uspeh u klupskoj istoriji. To je četvrta evropska titula za turske klubove u poslednjih pet sezona. Pre Ezačibašija, slavili su Vakifbank 2011. i 2013. i Fenerbahče 2012. godine.

I Taxi Zrenjanin

Treće mesto na turniru u Šćećinu zauzeo je Vakifbank savladavši poljski tim Maje Ognjenović, Hemik Police sa 3:0 (25:19, 25:21, 25:17).

Što se tiče individualnih priznanja, Maja Ognjenović iz Hemika je proglašena za najboljeg tehničara, a Milena Rašić (Vakifbank) za najboljeg blokera finalnog turnira. Džordan Larson, primač Ezačibašija, proglašena je za najbolju igračicu finalnog turnira. Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV, predao je srebrne medalje odbojkašicama Busto Arsicija i nagradu za fer – plej Kristijani First, blokeru Ezačibašija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh