I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Maja Ognjenović na 18. odbojkaškom kampu u OŠ „Petar Petrović Njegoš“

Petar Bogunović, predsednik OSV, uručio je Maji Ognjenović, reprezentativki Srbije, plaketu za postignute vrhunske rezultate i veliki doprinos promociji odbojke. Priznanje je uručeno na svečanom otvaranju tradicionalnog, 18. odbojkaškog kampa u OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Zrenjaninu.

Kampom rukovodi prof. dr Milenko Vuković, istaknuti sportski stručnjak, doskora profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.
Kamp je ove godine okupio preko 70 dece iz zemlje i inostranstva (Kipar, Austrija).

I Taxi Zrenjanin

Svečanom otvaranju kampa prisusvovali su Miroslav Brnjoš, direktor OŠ „Petar Petrović Njegoš“, i Branko Majkić, direktor takmičenja OSV.
Plakete OSV su uručene i prof. dr Milenku Vukoviću za postignute rezultate i Miroslavu Brnjošu za doprinos i promociju odbojke u Zrenjaninu.

Već 18 godina zaredom u zrenjaninskoj OŠ „Petar Petrović Njegoš“ održava se tradicionalni kamp kojim rukovodi i koordiniše istaknuti sportski stručnjak, dojučerašnji profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu prof.dr Milenko Vuković.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kamp je ove godine okupio preko 70 dece iz zemlje i inostranstva (Kipar, Austrija).

Svečanom otvaranju kampa su prisusvovali: Miroslav Brnjoš, dugogodišnji direktor OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Maja Ognjenović, reprezentativka Srbije, dr Milenko Vuković, koordinator projekta , Petar Bogunović, predsednik OSV i Branko Majkić, direktor takmičenja OSV.

PLAKETE ZA MAJU OGNJENOVIĆ I DR MILENKA VUKOVIĆA

Ovom prilikom Odbojkaški savez Vojvodine uručio je plaketu Maji Ognjenović za postignute vrhunske rezultate i veliki doprinos promociji odbojkaškog sporta.

Takođe je uručena plaketa i dr Milenku Vukoviću za postignute rezultate kao i direktoru škole Miroslavu Brnjošu na doprinosu i promociji odbojke u Zrenjaninu.

Kamp će trajati 10 dana, a mlade odbojkašice će svo ovo vreme imati priliku da se druže sa Majom Ognjenović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh