I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Maja Ognjenović na korak do trofeja u CEV Kupu

Prvi trofej ove sezone za Maju Ognjenović je na vidiku. Ona je zajedno sa Tijanom Bošković je vodila turski Ezačibaši do pobede u prvom meču finala CEV Kupa. Turska ekipa je u Belorusiji rutinski savladala Minčansku iz Minska 3:1 (25:14, 25:21, 22:25, 25:11).

Ezačibaši je ušao u sezonu kao prvi favorit CEV kupa i do sada taj status pošteno opravdava. Turski tim je pregazio sve rivale na putu do finala, a ni u meču za titulu nemaju rivala koji može da im parira. Čak je iznaneđnje i što su Beloruskinje osvojile taj treći set jer su u preostala tri deklasirane i pitanje pobednika se nije dovodila pod znak pitanja nijednog trenutka.

Naravno, opet je najbolja bila Tijana Bošković. Sjajna Hercegovka je osvojila 25 poena uz uspešnost u napadu od odličnih 58 odsto. Dakle, sama je Ezačibašiju donela ceo jedan set, a sjajno ju je razigravala Zrenjaninka Maja Ognjenović, koja je uspela i da osvoji četiri poena iz napada.

Fordomanija

Revanš u Istanbulu bi trebalo da bude samo formalnost.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh