I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Maja Ognjenović trenirala sa odbojkašicama Bagljaša 023 (VIDEO)

Proslavljena odbojkašica, Maja Ognjenović, izazvala je sinoć oduševljenje malih odbojkašica, dolaskom na njihov trening u sali OŠ „Petar Petrović Njegoš“.

Odbojkašice Bagljaša 023 sa Majom Ognjenović

Trener Milenko Vuković svakog leta organizuje odbojkaški kamp u sali OŠ „Petar Petrović Njegoš“, koji je ujedno i baza njegovog kluba Bagljaš 023. Na treningu se sinoć pojavila Maja Ognjenović, koja je prihvatila poziv svog nekadašnjeg trenera da učestvuje u radu kampa i prenese deo znanja devojčicama, kojima je veliki idol.

PerSu marketi

– Uvek se rado odazivam kada su ovakve manifestacije u pitanju, ali Bagljaš 023 svakako ima prednost zbog profesroa Milenka Vukovića, koji je imao veliki uticaj na moje početke u odbojci. Ovaj kamp traje 17 godina, što je velika stvar, posebno ako se uzmu okolnosti u kojima živimo. Drago mi je što se sport u takvim okolnostima izdvaja kao pozitivna stvar – istakla je naša proslavljena odbojkašica.

Iz Dubrovnika u Zrenjanin

Maja je nedavno boravila na odmoru u Americi, a u Zrenjanin je stigla direktno sa letovanja u Dubrovniku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Sada imam svakako više vremena, jer ovog leta ne igram za reprezentaciju. Pokušavam da nadoknadim sve ono što proteklih godina nisam stigla, tako da mi je svaki dan popunjen. Ipak, veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i što mogu bar malo da utičem na ove devojčice i da im ulepšam jedno popodne.

Nije navikla na odmor

Iako ima još dosta do početka priprema, Maja je već u trenažnom procesu.

 

– Nisam navikla da imam toliko odmara. Zato sam već počela da treniram, iako tek polovinom avgusta treba da budem u klubu. Planiram možda još jednom na more, ali je veći deo odmora za mene praktično gotov.

Cveće – poklon od odbojkašica Bagljaša 023

Bolje hemija, nego dream – team

Maja Ognjenović je pre mesec i po dana produžila ugovor na još dve godine sa turskim Ezadžibašijem.

– Ambicije u novoj sezoni su vezane za osvajanje CEV Kupa. Prošle godine smo ispali u polufinalu plej – ofa Turske i takođe, u polufinalu Kupa. To je za mene veliki neuspeh, s obzirom da smo imali dram – team. Ipak, skup najboljih odbojkašica nije doneo najbolji rezultat. Sada ćemo pokušati da popravimo te rezultate u domaćem šampionatu. Ekipa će biti nešto skromnija, neće biti nekoliko zvučnih imena… To me raduje, jer se nadam da ćemo napraviti dobru hemiju u ekipi.

Najlepše sa porodicom

Vreme u rodnom Zrenjaninu provodi najviše sa roditeljima i članovima porodice. 

– Sezona traje osam meseci. Roditelji, sestra i brat dolaze kod mene, ali te dve nedelje ne mogu da nadoknade dugu razdvojenost. Raduje me i druženje sa sestrićima, sa mojim kumom… Volim da dođem u moj Zrenjanin – rekla je Maja Ognjenović na kraju razgovora za Ilovezrenjanin.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh