I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Mačevaoci Omladinca sjajni na dva fronta u Mađarskoj

U mestu nadomak Segedina, Hodmezovašarhelju, održano je međunarodno takmičenje za pionire u floretu, a od članova Omladinca, nastupili su Teodora Golić, Denis Nehez i Dina Karavidin.

Teodora Golić je osvojila srebro u Mađarskoj

Teodora Golić je osvojila srebro u Mađarskoj

Prva je na borilišta izašla Teodora i u konkurenciji 39 devojčica iz Mađarske, Rumunije, Slovačke i Srbije rođenih nakon 2001 .godine, uspela je da osvoji 2. mesto i srebrnu medalju.

– Imajući u vidu činjenicu da su Mađarice trenutno dominantne u Evropi u ovoj disciplini u mlađim kategorijama ovo predstavlja veoma lep rezultat i podstrek za dalji razvoj ove veoma talentovane devojčice – ističe trener Omladinca, Petar Medarević.

I Taxi Zrenjanin
Denis Nehez

Denis Nehez

U konkurenciji dečaka rođenih nakon 2000. godine, sve je veoma prijatno iznenadio Denis Nehez, takođe osvojivši srebrnu medalju, a drugi predstavnik Omladinca, Dina Karavidin osvojio je solidno 9. mesto u konkurenciji 43 takmičara iz zemlje domaćina, naše zemlje i Rumunije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dok su se pioniri borili u Hodmezovašarhelju, juniori su nastupali na rangirnom turniru Mađarske federacije u muškom floretu. Odličan rezultat, osvajanjem 5. mesta, ostvario je naš najbolji junior i šampion Srbije u ovoj konkurenciji Nikola PetrovićDavid Golić bio je 23 – ći, dok je mladi Dimitrije Bugarin završio takmičenje na 33. mestu.

Nikola Petrović

Nikola Petrović

– Na turniru su nastupila 34 juniora iz Mađarske, Slovačke, Turske i naše zemlje, a sam kvalitet mačevanja je bio na veoma visokom nivou. Ovaj rezultat hrabri pred predstojeću sezonu svetskih kupova na kojima će se Petrović boriti za svetske bodove – dodao je trener Medarević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh