I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Mačevanje: Ana Sel osvojila „Kup pobednika“

Mačevaoci Omladinca su proteklog vikenda učestvovali na 3 takmičenja i to na Kupu Pobednika u Beogradu, pionirskom međunarodnom turniru u Budimpešti i Inter kupu u Zagrebu.

Ana Sel

Ana Sel

Kup Pobednika, u organizaciji istoimenog kluba iz Beograda, održan je, u subotu i nedelju, u maču i floretu za pionire, kadete i juniore. U subotu je na rasporedu bio mač, a ponovo je zablistala Ana Sel, koja je u juniorskoj konkurenciji osvojila prvo mesto, dok je kod kadeta bila treća. Svoju prvu medalju osvojila je Nataša Bugarin, koja je u konkurenciji devojčica do 14 godina osvojila treće mesto, dok je isto odličje kod kadeta osvojio i njen brat Dimitrije. U nedelju je po rasporedu bio floret, i u svim disciplinama u kojima su nastupili, Zrenjaninci su osvajali smo prva mesta. Kod pionira do 14 godina, u muškom floretu prvo mesto osvojio je Dina Karavidin, a kod devojčica najbolja bila Teodora Golić. U kadetskoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je Dimitrije Bugarin, dok je Karavidin bio treći, a kod juniora prvo mesto osvojio je Nikola Petrović, dok je David Golić bio drugi.

U malom mestu pored Budimpešte, Sigetsentmiklošu, održan je međunarodni turnir u floretu za pionire i u konkurenciji dečaka rođenih nakon 2000. godine, Denis Nehez se domogao bronzanog odličja. Nastupilo je čak 42 takmičara iz Mađarske, Hrvatske, Slovačke, Rumunije i naše zemlje. Dina Karavidin, koji je uspeo i ovde da nastupi, zauzeo je solidno 8. mesto.

I Taxi Zrenjanin

I za kraj, u Zagrebu je održan veoma jak „Inter kup“ na kome su nastupili neki od najboljih svetskih floretaša, a naš Miljan Kovačević je, u konkurenciji 29 takmičara, zauzeo 12. mesto. Nikola Petrović bio je 19 – ti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh