I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Mačevanje: Miljan Kovačević šampion Srbije

Proteklog vikenda u Beogradu je održan pojedinačni i ekipni seniorski šampionat Srbije u svim oružjima. Omladinac najbolji klub u Srbiji.

Šampion: Miljan Kovačević

Šampion: Miljan Kovačević

U muškom floretu, šampion Srbije postao je Miljan Kovačević. On je u finalu pobedio Vladimira Petrovića, prošlogodišnjeg osvajača titule, takođe člana Omladinca, rezultatom 15:10. Apsolutnu dominaciju u domaćim okvirima u ovoj disciplini potvrdili su Nikola Petrović i Nikola Tomšić osvajanjem dve bronzane medalje.

I u ekipnom delu šampionata u ovoj disciplini MK Omladinac nije imao pravu konkurenciju. U finalu savladana je ekipa MK Železničara rezultatom 45:8. Ekipni šampioni Srbije postali su: Petrović, Golić, Bundalo  i Bugarin. U ženskom floretu, Ana Sel osvojila je bronzano odličje, dok je ekipa u sastavu Sel, Golić, Mitrić bila druga. U muškom maču, Petrović Nikola se okitio bronzanim odličjem, dok je u ženskoj sablji prijatno iznenadila Karavidin Branislava osvojanjem bronzane medalje.

PerSu marketi

 Ovim šampionatom završena je domaća sezona takmičenja i kada se uzmu u obzir državna prvenstva za sve uzrasne kategorije, MK Omladinac je ubedljivo najuspešniji klub u Srbiji sa osvojenih 39 medalja od toga 12 zlatnih, 10 srebrnih i 17 bronzanih.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh