I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Mačevanje: Juniori Omladinca bez premca u Srbiji

Prvo državno prvenstvo za ovu sezonu, šampionat Srbije za juniore u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, održan je u nedelju, 9. februara, u Novom Sadu. MK Omladinac ponovo je poneo titulu najuspešnijeg kluba sa osvojene 3 pojedinačne, 2 ekipne titule, 4 srebrne i 3 bronzane medalje.

Macevanje

Prvi su na planše u sali novosadskog DIF – a izašli floretaši i floretašice, a u muškoj konkurenciji, prema očekivanjima, mačevaoci Omladinca nisu imali dostojnu konkurenciji. Nastupilo je 6 takmičara iz zrenjaninskog kluba i zauzeli su prvih 6 mesta!

Po 4. put za redom, šampion Srbije u muškom floretu za juniore postao je Nikola Petrović. Ovoga puta, on je u finalu savladao klupskog druga Nikolu Tomšića, dok su dve bronze osvojili Dina Karavidin i DimitrijeBugarin. Naravno, ni u ekipnom delu nije bilo problema, i u finalu je ekipa u sastavu Tomšić, Karavidin, Nehez ubedljivo savladala MK C. zvezda i osvojila titulu ekipnog šampiona Srbije.

I Taxi Zrenjanin

U ženskom floretu drugo mesto osvojila je Iva Mitrić koja je u finalu poražena od iskusne Branković Ljubice (MK C. zvezda), dok se bronzanim odličjem okitila Ana Sel. Ekipno, devojke u sastavu: Sel, Mitrić, Golić osvojilie su drugo mesto, izgubivši u finalu od C. zvezde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nakon prošlogodišnjeg gubitka pojedinačne titule, ove godine je Ivan Bundalo u muškom maču povratio titulu najboljeg juniora u Srbiji. U polufinalu se revanširao Milošu Miliću (MK Silni) za prošlogodišnji poraz u finalu, dok je u finalu ubedljivo bio bolji od Danila Četića (MK C. zvezda).

Ekipa u sastavu Bundalo, Petrović, Golić, odbranila je titulu osvojenu prošle godine u maču. Kao i pre godinu dana, u finalu je savladana ekipu MK Silni.

Da bi uspeh bio potpun, na kraju se pobrinula i Ana Sel u ženskom maču, koja je prvo u polufinalu savladala Jovanu Živanović (MK Silni), da bi u finalu bila bolja od Sare Batajić (MK Mačevi i maske) čime je osvojila svoj prvi naslov šampiona Srbije u juniorskoj konkurenciji.

Devojke u sastavu Sel, Kamraš, Karavidin, osvojile su drugo mesto u ekipnom delu takmičenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh