I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

10 fotografija sa manifestacije školice sporta Long Jump Ivana Španović

„Živi zdravo + Bori se sportski = Postani šampion“ naziv je manifestacije koja je po peti put održana u Kristalnoj dvorani, u organizaciji Školice sporta Long jump Ivana Španović.

Učestvovalo je preko 200 dece, koja su rođena od 2007. do 2011. godine. Dečaci i devojčice su se nadmetali u dve discipline – poligonu spretnosti i u trci na 30 metara.

Manifestacija postala međunarodna

Učestvovali su dečaci i devojčice iz Školice sporta Long Jump Ivana Španović, AK Proleter, AK AS 023, Preškolske ustanove Zrenjanin, kao i gosti iz Novog Sada, Beograda, Opova, Subotice, Rume i po prvi put Herceg Novog. Tako je zbog učešća dece iz Crne Gore, ova manifestacija po prvi put imala međunarodni karakter.

I Taxi Zrenjanin

Ulaganje u najmlađe – obaveza Grada

– Grad Zrenjanin podržava ovakve manifestacije, pogotovo ako se tiču razvoja dece u mlađim uzrasnim kategorijama. Drago mi je što ova manifestacija iz godine u godinu ima sve više učesnika, a posebno mi je drago što su danas sa nama bili i gosti iz Crne Gore. Mi ćemo se potruditi da u budućnosti obezbedimo još bolje uslove za sportski razvoj ovih mališana, kao i za razvoj sporta uopšte u Zrenjaninu – rekao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Simo Salapura, koji je otvorio ovaj sportski događaj.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pokrovitelji manifestacije su bili Grad Zrenjanin, kompanija Gomex i Javna ustanova „Sportski objekti“.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh