I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

10 fotografija sa manifestacije školice sporta Long Jump Ivana Španović

„Živi zdravo + Bori se sportski = Postani šampion“ naziv je manifestacije koja je po peti put održana u Kristalnoj dvorani, u organizaciji Školice sporta Long jump Ivana Španović.

Učestvovalo je preko 200 dece, koja su rođena od 2007. do 2011. godine. Dečaci i devojčice su se nadmetali u dve discipline – poligonu spretnosti i u trci na 30 metara.

Manifestacija postala međunarodna

Učestvovali su dečaci i devojčice iz Školice sporta Long Jump Ivana Španović, AK Proleter, AK AS 023, Preškolske ustanove Zrenjanin, kao i gosti iz Novog Sada, Beograda, Opova, Subotice, Rume i po prvi put Herceg Novog. Tako je zbog učešća dece iz Crne Gore, ova manifestacija po prvi put imala međunarodni karakter.

Fordomanija

Ulaganje u najmlađe – obaveza Grada

– Grad Zrenjanin podržava ovakve manifestacije, pogotovo ako se tiču razvoja dece u mlađim uzrasnim kategorijama. Drago mi je što ova manifestacija iz godine u godinu ima sve više učesnika, a posebno mi je drago što su danas sa nama bili i gosti iz Crne Gore. Mi ćemo se potruditi da u budućnosti obezbedimo još bolje uslove za sportski razvoj ovih mališana, kao i za razvoj sporta uopšte u Zrenjaninu – rekao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Simo Salapura, koji je otvorio ovaj sportski događaj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pokrovitelji manifestacije su bili Grad Zrenjanin, kompanija Gomex i Javna ustanova „Sportski objekti“.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh